cechy:
wysoka compatibity przodu aerial montażu dachu fundacja bazowej.
znakomity kunszt i prosta konstrukcja w rozsądnej cenie.
wysoka wydajność i jest w dużą niezawodnością, bo to został przez norm badań.
proste, łatwy w instalacji i używać go.
będziesz mieć bardzo zadowalający efekt przy użyciu go.
opis:
jest to najlepszy zamiennik dla starych, uszkodzony jeden.
to jest bardzo wytrzymałe i lekkie przez długi czas użytkowania.
to jest wytrzymały, w doskonałą stabilność i w wysokiej wydajności.

Tagi: Tanie: Wysoka Stabilny Samochód Auto Dachu Antena Bazowa Fundacja Baza Dla Citroen Peugeot 206 106 205 306 309 405 406 806, wysokiej jakości Wysoka Stabilny Samochód Auto Dachu Antena Bazowa Fundacja Baza Dla Citroen Peugeot 206 106 205 306 309 405 406 806, dostawcy Anteny z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ artykułu Anteny
Zakres czestotliwosc fm
Zewnętrzna badania certyfikacji CE
Pozycja szerokość 3cm
Pozycja wysokość 4.5cm
Rok modelowy universal
Funkcje specjalne Roof Aerial Base Foundation Base
Nazwa marki CATUO
Rodzaj materiału plastic
Nazwa modelu QP35100
Długość produktu 4.8cm
Pozycja waga 54g
Color black

Eightwood 433 MHz dalekiego zasięgu złącze SMA antena dla Ham Radio 3 M klej montażowy 5 m kabel Cechy: Zakres częstotliwości (MHz) 433 +/-15 Przepustowości (MHz) 30 VSWR ≤1. 5 Zysk (dBi) 2.5dbi Max moc wejściowa (W) 60 Impedancja wejściowa (Ω) 50 Polaryzacja typu pionowe Antena długość (mm) 115x22x4 Kabel Length﹙mm﹚ 5000mm, jeśli potrzebujesz inne

uwaga: dolny otwór rozmiar: 10x6.2 cm, pls wykonane, czy oryginalny antena bazowa rozmiarze mniejszym niż to, w przeciwnym razie, to nie może być instalacji. proszę kupić Super rekina anteny, to pasuje większy bazy.

uwaga (ważne): proszę wybrać jeden kolor kolor blisko twojego samochodu, niż zostawić message. otherwise, będziemy wysłany domyślnym kolorem czarny , dziękuję. Super Rekina Antena Najczęściej Zadawane Pytania: pytanie 1 : Super shark kolor samego koloru z oryginalnego samochodu? odpowiedź 1 : Super shark fin kolor bardzo blisko oryginalny kolor, jednak, na samochód z powodu

Uwaga: Prosimy musi wykonane pewien oryginalna antena rozmiar bazy mniej niż botton wielkość otworu inaczej, to nie może być instalacji, bardzo ważne!!! Baza rozmiar 10*5 cm Materiał: ABS Lakier Rozmiar: 17x7.5x7 cm Cechy Produktu: Jest to zamiennik dla swoje anteny, to może zwiększyć sygnał i osiągnąć cel dekoracji, niech twój samochód bardziej genialny.