Wedding Bridal włosów grzebień Rhinestone z Rose złoty/srebrny kolor
Nasz sklep akceptuje drop shipping i wholsale, jeśli potrzebujesz długoterminowej współpracy, prosimy o kontakt ze sprzedawcą
Na temat produktu, nasz ślub podwiązki jest wykonane ręcznie, więc jest to tańsze i może być dostosowany, uprzejmie zrozumieć będziemy potrzebować czasu, aby wysłać, i materiał niedobór będzie happended, hurtownie zamówienie nie będzie Wysłać w ciągu 7 dni i musimy sprawdzić podwiązki marerial z tobą. jeśli złożyć detaliczna zamówienie, nie martw się, jeśli produkt jest na sprzedaży, wyślemy go jak najszybciej Możliwe

Tagi: Tanie: Wedding Bridal włosów grzebień Rhinestone z Rose złoty/srebrny kolor, wysokiej jakości Wedding Bridal włosów grzebień Rhinestone z Rose złoty/srebrny kolor, dostawcy Biżuteria do włosów z Chin
Rozmiar przesyłki 1cm x 2cm x 3cm (0.39in x 0.79in x 1.18in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Hairwear
Styl Trendy
Metale typu Brak
Numer modelu wc
Typ Włosów grzebienie
Materiał Metal
Is_customized Tak
Płeć Kobiety
Kształt 's wzór Kropla wody

Wedding Bridal włosów grzebień Rhinestone z Rose złoty/srebrny kolor

dzieci Flower Girl Dzieci Ślubne Bal Tiara Korony Pałąk-Rozmiar Dzieciak Dziecko Księżniczka Dziewczyny z Pałąkiem na głowę Włosy Pasma Włosów Akcesoria cechy: 100% nowy i wysokiej jakości! Rodzaj produktu: Współczesna Cienkiej Sierści Klip Właściwości produktu: Typ artykułu: Nakrycia Głowy dział Nazwa: Dzieci styl: Moda przyjazne dla środowiska: tak Handmade:

24 części/partia 24 części/partia 24 części/partia 12 części/partia 12 części/partia 24 części/partia 12 części/partia 12 części/partia

Hurtownie i drop shipping są zarówno mile widziane. Hurtowych, oferujemy zniżki lub ekspresowe darmowa wysyłka, które tylko trwa 3-7 dni, aby dotrzeć. Na drop shipping, możemy wysłać towar do klientów bezpośrednio i nie będzie zostawić informacje o nas, jeśli chcesz do. Jak można śledzić moje parecl? Można śledzić paczkę na stronie internetowej za pomocą numeru przesyłki: Www.17track.net/en