Tagi: Tanie: Mieszane Kolor Antyczne Srebro Europejskie Bransoletki Charm Wisiorki Nowy Biżuteria Dokonywanie Ustalenia Charms DIY Handmade, wysokiej jakości Mieszane Kolor Antyczne Srebro Europejskie Bransoletki Charm Wisiorki Nowy Biżuteria Dokonywanie Ustalenia Charms DIY Handmade, dostawcy Celebrytki z Chin
Typ jednostki Opakowanie
Rozmiar przesyłki 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Metale typu Stopu cynku
Styl Archiwalne
Materiał Metal
Numer modelu Skeleton Keys Charm
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Charms
Charms typu key

Śledź nas cieszyć Fani ekskluzywny zniżki 1. cena VIP i dodatkowe zniżki dla zwolennicy 2. wygrywając darmowa produktów i duży kupony od sklepu klub 3. wiedząc nowości, sklep promocja i innych korzyści z góry.

Drodzy wszystkie Będziemy nie wysyłka podczas chiński nowy rok ( 28th Jan do 14th lutego ), Start przesyłki z 15th lutego. szczęśliwego nowego roku.

LUZEM 30 motocykl charms/ idealny dla majsterkowiczów neckalces, bransoletki, breloki, i kolczyki .. POMOC CZY OFERUJECIE RABAT? mamy couponds dostępne dla ciebie, proszę odwiedzić naszą stronę couponds strony. z zamawiania więcej niż 3 partii, mamy większość rabat 5% off. CZY MOGĘ MIESZAĆ? JAK UMIEŚCIĆ MIX ZAMÓWIENIE? tak, można mieszać partii stylów w naszym