ZAPRASZAMY DO NASZEGO SKLEPU!
ponad 200 dolarów, bezpłatne DHL/Fedex/EMS wysyłka
nasze minimalne zamówienie to 10 dolarów,
jeśli twoje zamówienie były mniej niż $10, pls kliknij na link poniżej, aby zapłacić za przesyłkę:
kolor: srebrny, różowe złoto, złoto, czekolada, czarny
styl: płytka do krzywego krzywego serca serce medalion
kształt: serce
materiał: 316L ze stali nierdzewnej
hurtowych stronie sklepu:

Tagi: Tanie: 10 sztuk/partia 316L Ze Stali Nierdzewnej "Miłość" Krzywego Serce Płytka do Krzywego Serce Urok Medalion Pamięci Living Locket, wysokiej jakości 10 sztuk/partia 316L Ze Stali Nierdzewnej "Miłość" Krzywego Serce Płytka do Krzywego Serce Urok Medalion Pamięci Living Locket, dostawcy Celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 5cm x 5cm x 1cm (1.97in x 1.97in x 0.39in)
Metal kolor silver, rose gold, gold, chocolate, black
Typ artykułu Charms
Grzywny lub mody Moda
Materiał Agat
Styl Trendy
Metale typu Ze stali nierdzewnej
Nazwa marki URSJEWELRY
Numer modelu TT SSP
Charms typu Serca
material 316L stainless steel
color silver, gold, rose gold, chocolate, black
shape heart
Material Stainless Steel

Potrzebujesz więcej prawdziwe zdjęcia, prosimy o kontakt obsługa klienta I wysłać mi swoje whatsapp numer. Proszę! Yupoo Uwagi na zakup: 1. wszystkie zdjęcia produktów są tylko w celach informacyjnych i pochodzi od rzeczywistych obiektów. Pomimo pewnego odchylenia wyświetlacza ustawienie, fotografia kąt i oświetlenia, zdjęcia są przedmiotem fizycznej produktu. dla każdej

Drodzy przyjaciele, Welcom do , Jeśli jest to twój pierwszy raz, aby odwiedzić nasz sklep, proszę przeczytać poniższe informacje przed złożeniem zamówienia, dziękuję.

10 sztuk/partia 15*15mm antyczne srebro charms tone miot dziecko ubrania dla kobiet dziewczyna DIY urok wisiorek naszyjnik tworzenia biżuterii Otrzymasz 10 sztuk. Te charms wykonane są z metalu stopu cynku, który jest ołowiu i niklu. Idealny dla wisiorki, kolczyki, zamek ciągnie, zakładki i breloczki! Uwaga: pełna sklep rabat zamówić więcej niż 2 szt, rabat 5-10% off

produkt ID: 32064 Nazwa produktu: Wykonane z miłością Serca Charms materiał: Stop Cynku kolor: Szampana Kolor Złoty Galwanicznie rozmiar: 12*10 MM produkt ID: 29257 Nazwa produktu: Wykonane z miłością Serca Charms materiał: Stop Cynku kolor: Kolor Złoty Galwanicznie rozmiar: 12*10 MM produkt ID: 23570 Nazwa produktu: Podwójne