drodzy przyjaciele,
jesteśmy profesjonalną fabrykę i mają wiele różnych charms. nasza cena jest cena hurtowa.
szczerze mówiąc, po wybraniu stopu biżuteria, należy potwierdzić dwie rzeczy, jednym z nich jest materiał i dwa jest poszycia technologii.
1. Nasze produkty wykonane są z pierwszej klasy stopu cynku, ołowiu i niklu, bardzo Environmently.
2. mamy 10 lat doświadczenia w poszycia technologii i może sprawić, że kolor dłużej.
3. można mieszać różne uroki up
4. It jest w porządku, aby dostosować charms zgodnie z własnymi wymaganiami.

Tagi: Tanie: Wysokiej Jakości 10 Części/partia 28mm * 32mm Antique Srebrny Antyczny Brąz Trójkąt Złącza Bransoletki Charms, wysokiej jakości Wysokiej Jakości 10 Części/partia 28mm * 32mm Antique Srebrny Antyczny Brąz Trójkąt Złącza Bransoletki Charms, dostawcy Celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)
Typ artykułu Charms
Grzywny lub mody Moda
Styl Klasyczny
Nazwa marki SEVEN PLUS
Charms typu Zwierzęta
Metale typu Stopu cynku
Materiał Metal
Numer modelu 1245

Opis Marka: ***** 100% Nowy ***** Wysokiej jakości w UE i USA standard jakości Materiał: Stop Cynkowy Metal (Ołowiu Niklu) Konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal Rozmiar kulki: 44*14mm Ilość: 10 sztuk Kolor: Srebrny. Stan: nowy Dość wisiorki z wysoką jakość, Najlepsze dla twojego uroku bransoletki, naszyjnik!

Stan 100% Brand New Materiał: Stopu cynku (Ołowiu) Kolor Jak na zdjęciu Ilość: Jak wybrać Rozmiar: Hole Dia rozmiar: 2mm 1 cal = 2.54 cm lub 1 cm = 0.393 cal

Drodzy wszystkie Będziemy nie wysyłka podczas chiński nowy rok ( 28th Jan do 14th lutego ), Start przesyłki z 15th lutego. szczęśliwego nowego roku.

Drewniane zabawki słoń/ptaka/ryby/królik/niedźwiedź/kwiat/serce/gwiazda/samochód Materiał: drewno bukowe 1 partia = 9 sztuk Każdy pokój jest ręcznie cięte, szlifowane płynnie przyjazne dla środowiska. Uwaga: nie może być niewielka różnica w cieniu i ziarna drewna w zabawce otrzymasz od na zdjęciu jeden.