SANSHOOR łosia Świąteczne Charms Slajdów Fit 10mm Mesh Bransoletka i Bransoletka Wrap Leather Zespoły Biżuteria dla MAJSTERKOWICZÓW making

Moje Whatsapp: + 8615158993134 Nazwa SANSHOOR Biżuteria Charm Bransoletka Materiał: Z Inc Stop Kształt: Jak Obrazek Rozmiar: 1.4 cm * 1.6 cm * 0.5 cm Kolor : Srebrny, Złoty, Różowe Złoto Pakiet: Typ Jednostki: 1 sztuk Pakiet Waga: 0.1 kg Wielkość opakowania: 13 cm * 8 cm * 9 cm Nasza obietnica: Wysokiej jakości w konkurencyjnej cenie i krótki czas dostawy Zauważ: Ten link tylko sprzedaż charms bez bransoletka

Tagi: Tanie: SANSHOOR New Arrival łosia Świąteczne Charms Slajdów Fit 10mm Mesh Bransoletka i Bransoletka Wrap Leather Zespoły Biżuteria dla MAJSTERKOWICZÓW making, wysokiej jakości SANSHOOR New Arrival łosia Świąteczne Charms Slajdów Fit 10mm Mesh Bransoletka i Bransoletka Wrap Leather Zespoły Biżuteria dla MAJSTERKOWICZÓW making, dostawcy Celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 13cm x 7cm x 9cm (5.12in x 2.76in x 3.54in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Charms
Styl Trendy
Charms typu Zwierzęta
Numer modelu KP-256ABC
Metale typu Stopu cynku
Materiał Metal
Is_customized Tak
Nazwa marki SANSHOOR

Opis Marka: ***** 100% Nowy ***** Wysokiej jakości w UE i USA standard jakości Materiał: Stop Cynkowy Metal (Ołowiu Niklu) Konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal Rozmiar kulki: 44*14mm Ilość: 10 sztuk Kolor: Srebrny. Stan: nowy Dość wisiorki z wysoką jakość, Najlepsze dla twojego uroku bransoletki, naszyjnik!

pozycja Nr. D1027 pozycja Ilość 30 sztuk/partia pozycja Materiały stopu cynku pozycja Głównie Kolory antyczny Brąz Antyczny Srebrny element Rozmiar Ok 11*61mm pozycja Kształt wisiorek środek Konwersji 1 cm = 0.393 cal 1 cal = 2.54 cm pozycja Useage Fit biżuteria dokonywanie ustalenia Wisiorek (naszyjnik lub bransoletka, kolczyki dynda wisiorek

5 sztuk/partia Silver Charm stop metali nożyczki i grzebień kształt Charm bransoletka naszyjnik biżuteria kolczyki biżuteria akcesoria 24mm x 54mm Materiał: stop rozmiar: 24*54mm 10mm = 0.39 w