nazwa: emalia DIY wisiorek
materiał: Stop
cena za 10 sztuk
jeśli potrzebujesz innych Emalia Wisiorek, proszę kupić tutaj
jeśli potrzebujesz naszyjnik lub skok pierścienia, należy kupić tutaj
& #12289;

Tagi: Tanie: 10 sztuk/partia czarny biały płaszcz Emalią Urok ubrania złoty kolor kurtka biżuterii z pereł wisiorki bransoletka DIY biżuteria Akcesoria, wysokiej jakości 10 sztuk/partia czarny biały płaszcz Emalią Urok ubrania złoty kolor kurtka biżuterii z pereł wisiorki bransoletka DIY biżuteria Akcesoria, dostawcy Celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Charms
Styl Trendy
Numer modelu HZ050406
Nazwa marki ILYSY
Metale typu Stopu cynku
Materiał Metal
Charms typu Coat

Opis Marka: ***** 100% Nowy ***** Wysokiej jakości w UE i USA standard jakości Materiał: Stop Cynkowy Metal (Ołowiu Niklu) Konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal Rozmiar kulki: 44*14mm Ilość: 10 sztuk Kolor: Srebrny. Stan: nowy Dość wisiorki z wysoką jakość, Najlepsze dla twojego uroku bransoletki, naszyjnik!

pozycja Nr. D1027 pozycja Ilość 30 sztuk/partia pozycja Materiały stopu cynku pozycja Głównie Kolory antyczny Brąz Antyczny Srebrny element Rozmiar Ok 11*61mm pozycja Kształt wisiorek środek Konwersji 1 cm = 0.393 cal 1 cal = 2.54 cm pozycja Useage Fit biżuteria dokonywanie ustalenia Wisiorek (naszyjnik lub bransoletka, kolczyki dynda wisiorek

5 sztuk/partia Silver Charm stop metali nożyczki i grzebień kształt Charm bransoletka naszyjnik biżuteria kolczyki biżuteria akcesoria 24mm x 54mm Materiał: stop rozmiar: 24*54mm 10mm = 0.39 w