Stan
Rozmiar:
Hole Dia rozmiar: 2mm
1 cal = 2.54 cm lub 1 cm = 0.393 cal

Tagi: Tanie: 30 sztuk Antique Silver Plated Miłość Kotwica Charm Wisiorek fit Bransoletka Naszyjnik Biżuteria DIY Dokonywanie Akcesoria 13x11mm, wysokiej jakości 30 sztuk Antique Silver Plated Miłość Kotwica Charm Wisiorek fit Bransoletka Naszyjnik Biżuteria DIY Dokonywanie Akcesoria 13x11mm, dostawcy Celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Metal kolor Antique silver plated
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Charms
Metale typu Tybetański srebrny,Stopu cynku
Charms typu Morskie
Numer modelu anchor charms
Materiał Metal
Nazwa marki KJjewel
Is_customized Nie
Styl Archiwalne

Opis Marka: ***** 100% Nowy ***** Wysokiej jakości w UE i USA standard jakości Materiał: Stop Cynkowy Metal (Ołowiu Niklu) Konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal Rozmiar kulki: 44*14mm Ilość: 10 sztuk Kolor: Srebrny. Stan: nowy Dość wisiorki z wysoką jakość, Najlepsze dla twojego uroku bransoletki, naszyjnik!

pozycja Nr. D1027 pozycja Ilość 30 sztuk/partia pozycja Materiały stopu cynku pozycja Głównie Kolory antyczny Brąz Antyczny Srebrny element Rozmiar Ok 11*61mm pozycja Kształt wisiorek środek Konwersji 1 cm = 0.393 cal 1 cal = 2.54 cm pozycja Useage Fit biżuteria dokonywanie ustalenia Wisiorek (naszyjnik lub bransoletka, kolczyki dynda wisiorek

5 sztuk/partia Silver Charm stop metali nożyczki i grzebień kształt Charm bransoletka naszyjnik biżuteria kolczyki biżuteria akcesoria 24mm x 54mm Materiał: stop rozmiar: 24*54mm 10mm = 0.39 w