& #8203;
co tydzień dołożymy więcej produktów mody w tej sprawie
stan: Nowy
materiał: Stop Cynku (Nie Prowadzą)
pomiar (około): 33mm x 19mm, otwór dia.5mm
konwersji: 1 cal = 2.54 cm lub 10mm = 0.393 cal = 1 cm
istnieje niewielkie odchylenie koloru i rozmiaru.
płatności
A : usługi Escrow jest WOLNY bezpieczne płatności, który jest automatycznie dostępne na wszystkich transakcji. usługa ta zapewnia, że płatność zostanie zwolniony do dostawcy tylko po potwierdzeniu zadowalającego odbioru zamówienia.

Tagi: Tanie: 50 Sztuk Starożytnej Srebrny Ptak Kurczaka Kogut Zwierząt Kuchnia Prezent Urok zawieszki Paciorek pasuje Europejskich Bransoletki 33mm x 19mm A00159, wysokiej jakości 50 Sztuk Starożytnej Srebrny Ptak Kurczaka Kogut Zwierząt Kuchnia Prezent Urok zawieszki Paciorek pasuje Europejskich Bransoletki 33mm x 19mm A00159, dostawcy Celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Typ artykułu Charms
Grzywny lub mody Moda
Nazwa marki LZsilver
Numer modelu A00159
Styl Klasyczny
Metale typu Stopu cynku
Materiał Metal
Charms typu Słońce, Księżyc i gwiazdy

Opis Marka: ***** 100% Nowy ***** Wysokiej jakości w UE i USA standard jakości Materiał: Stop Cynkowy Metal (Ołowiu Niklu) Konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal Rozmiar kulki: 44*14mm Ilość: 10 sztuk Kolor: Srebrny. Stan: nowy Dość wisiorki z wysoką jakość, Najlepsze dla twojego uroku bransoletki, naszyjnik!

pozycja Nr. D1027 pozycja Ilość 30 sztuk/partia pozycja Materiały stopu cynku pozycja Głównie Kolory antyczny Brąz Antyczny Srebrny element Rozmiar Ok 11*61mm pozycja Kształt wisiorek środek Konwersji 1 cm = 0.393 cal 1 cal = 2.54 cm pozycja Useage Fit biżuteria dokonywanie ustalenia Wisiorek (naszyjnik lub bransoletka, kolczyki dynda wisiorek

5 sztuk/partia Silver Charm stop metali nożyczki i grzebień kształt Charm bransoletka naszyjnik biżuteria kolczyki biżuteria akcesoria 24mm x 54mm Materiał: stop rozmiar: 24*54mm 10mm = 0.39 w