stan 100% Brand New materiał STOPU Cynku prawdziwej skóry kolor Jak Na Zdjęciu ilości jak wybrać rozmiar jak na zdjęciu średnica Otworu 2mm 1 cal = 2.54 cm, 1 cm = 0.393 cal

Tagi: Tanie: Antique Silver Plated Zwierzęta Niedźwiedź Charms Zawieszki do Tworzenia Biżuterii DIY Handmade Craft 19x10mm 30 sztuk/partia, wysokiej jakości Antique Silver Plated Zwierzęta Niedźwiedź Charms Zawieszki do Tworzenia Biżuterii DIY Handmade Craft 19x10mm 30 sztuk/partia, dostawcy Celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Typ artykułu Charms
Grzywny lub mody Moda
Charms typu Zwierzęta
Styl Trendy
Numer modelu bear charms
Metale typu Stopu cynku,Tybetański srebrny
Materiał Metal
Nazwa marki JAKONGO

Opis Marka: ***** 100% Nowy ***** Wysokiej jakości w UE i USA standard jakości Materiał: Stop Cynkowy Metal (Ołowiu Niklu) Konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal Rozmiar kulki: 44*14mm Ilość: 10 sztuk Kolor: Srebrny. Stan: nowy Dość wisiorki z wysoką jakość, Najlepsze dla twojego uroku bransoletki, naszyjnik!

pozycja Nr. D1027 pozycja Ilość 30 sztuk/partia pozycja Materiały stopu cynku pozycja Głównie Kolory antyczny Brąz Antyczny Srebrny element Rozmiar Ok 11*61mm pozycja Kształt wisiorek środek Konwersji 1 cm = 0.393 cal 1 cal = 2.54 cm pozycja Useage Fit biżuteria dokonywanie ustalenia Wisiorek (naszyjnik lub bransoletka, kolczyki dynda wisiorek

5 sztuk/partia Silver Charm stop metali nożyczki i grzebień kształt Charm bransoletka naszyjnik biżuteria kolczyki biżuteria akcesoria 24mm x 54mm Materiał: stop rozmiar: 24*54mm 10mm = 0.39 w