Materiał: Stop
Proces obróbki: galwanizacja
Lista pakowania
Zestaw 8 sztuk

Tagi: Tanie: 8 sztuk/partia Mix Letters DIY Charm dla Tworzenia Biżuterii Naszyjnik Bransoletka Charm Zawieszki Biżuteria Ustalenia Handmade Prezent, wysokiej jakości 8 sztuk/partia Mix Letters DIY Charm dla Tworzenia Biżuterii Naszyjnik Bransoletka Charm Zawieszki Biżuteria Ustalenia Handmade Prezent, dostawcy Celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Charms
Styl Trendy
Materiał Metal
Is_customized Nie
Numer modelu letter charms
Charms typu Alfabet, Daty i numery
Metale typu Alloy

Opis Marka: ***** 100% Nowy ***** Wysokiej jakości w UE i USA standard jakości Materiał: Stop Cynkowy Metal (Ołowiu Niklu) Konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal Rozmiar kulki: 44*14mm Ilość: 10 sztuk Kolor: Srebrny. Stan: nowy Dość wisiorki z wysoką jakość, Najlepsze dla twojego uroku bransoletki, naszyjnik!

pozycja Nr. D1027 pozycja Ilość 30 sztuk/partia pozycja Materiały stopu cynku pozycja Głównie Kolory antyczny Brąz Antyczny Srebrny element Rozmiar Ok 11*61mm pozycja Kształt wisiorek środek Konwersji 1 cm = 0.393 cal 1 cal = 2.54 cm pozycja Useage Fit biżuteria dokonywanie ustalenia Wisiorek (naszyjnik lub bransoletka, kolczyki dynda wisiorek

5 sztuk/partia Silver Charm stop metali nożyczki i grzebień kształt Charm bransoletka naszyjnik biżuteria kolczyki biżuteria akcesoria 24mm x 54mm Materiał: stop rozmiar: 24*54mm 10mm = 0.39 w

Moje Whatsapp: + 8615158993134 Nazwa SANSHOOR Biżuteria Charm Bransoletka Materiał: Stop Kształt : Jak Obrazek Kolor : Srebrny, Złoty, Różowe Złoto Pakiet: Typ Jednostki: 1 sztuk Pakiet Waga: 0.1 kg Wielkość opakowania: 13 cm * 8 cm * 9 cm Nasza obietnica: Wysokiej jakości w konkurencyjnej cenie i krótki