Otrzymasz 10 sztuk. Te charms wykonane są z metalu stopu cynku, który jest ołowiu i niklu. Idealny dla wisiorki, kolczyki, zamek ciągnie, zakładki i breloczki!
Uwaga: pełna sklep rabat zamówić więcej niż 2 szt, rabat 5-10% off

Tagi: Tanie: 10 sztuk/partia 15*15mm antyczne srebro charms tone miot dziecko ubrania dla kobiet dziewczyna DIY urok wisiorek naszyjnik tworzenia biżuterii, wysokiej jakości 10 sztuk/partia 15*15mm antyczne srebro charms tone miot dziecko ubrania dla kobiet dziewczyna DIY urok wisiorek naszyjnik tworzenia biżuterii, dostawcy Celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 11cm x 12cm x 11cm (4.33in x 4.72in x 4.33in)
Typ artykułu Charms
Grzywny lub mody Moda
Charms typu Religijne
Metale typu Stopu cynku
Materiał Metal
Nazwa marki Lucky eye
Styl Czechy
Numer modelu EY830
material alloy
color antique silver
size 15*15mm

Opis Marka: ***** 100% Nowy ***** Wysokiej jakości w UE i USA standard jakości Materiał: Stop Cynkowy Metal (Ołowiu Niklu) Konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal Rozmiar kulki: 44*14mm Ilość: 10 sztuk Kolor: Srebrny. Stan: nowy Dość wisiorki z wysoką jakość, Najlepsze dla twojego uroku bransoletki, naszyjnik!

pozycja Nr. D1027 pozycja Ilość 30 sztuk/partia pozycja Materiały stopu cynku pozycja Głównie Kolory antyczny Brąz Antyczny Srebrny element Rozmiar Ok 11*61mm pozycja Kształt wisiorek środek Konwersji 1 cm = 0.393 cal 1 cal = 2.54 cm pozycja Useage Fit biżuteria dokonywanie ustalenia Wisiorek (naszyjnik lub bransoletka, kolczyki dynda wisiorek

5 sztuk/partia Silver Charm stop metali nożyczki i grzebień kształt Charm bransoletka naszyjnik biżuteria kolczyki biżuteria akcesoria 24mm x 54mm Materiał: stop rozmiar: 24*54mm 10mm = 0.39 w