typ artykułu : Charms dla Tworzenia Biżuterii materiał : Stop cynku/Kryształ/Emalia rozmiar: 21mm * 15mm opakowanie: worek OPP Dropshipping: Oferta 5 partii lub więcej otrzymasz 15% zniżki więcej

Tagi: Tanie: 10 sztuk/partia Jasnego Rhinestone Amsa Ręcznie Lucky Evil Eye Charms Wisiorek Złoto Srebro biżuteria Ustalenia Montaż Kobiety Diy Sprzedaż Hurtowa, wysokiej jakości 10 sztuk/partia Jasnego Rhinestone Amsa Ręcznie Lucky Evil Eye Charms Wisiorek Złoto Srebro biżuteria Ustalenia Montaż Kobiety Diy Sprzedaż Hurtowa, dostawcy Celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Typ artykułu Charms
Grzywny lub mody Moda
Nazwa marki Ceilim
Is_customized Nie
Styl Trendy
Metale typu Stopu cynku
Materiał Rhinestone
Numer modelu P0034
Charms typu hand
Wholesale lot 10pcs/lot
Environmental Standard Lead and nickel free
Charms for Bracelets/Expandable wire bangle

Opis Marka: ***** 100% Nowy ***** Wysokiej jakości w UE i USA standard jakości Materiał: Stop Cynkowy Metal (Ołowiu Niklu) Konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal Rozmiar kulki: 44*14mm Ilość: 10 sztuk Kolor: Srebrny. Stan: nowy Dość wisiorki z wysoką jakość, Najlepsze dla twojego uroku bransoletki, naszyjnik!

5 sztuk/partia Silver Charm stop metali nożyczki i grzebień kształt Charm bransoletka naszyjnik biżuteria kolczyki biżuteria akcesoria 24mm x 54mm Materiał: stop rozmiar: 24*54mm 10mm = 0.39 w

Moje Whatsapp: + 8615158993134 Nazwa SANSHOOR Biżuteria Charm Bransoletka Materiał: Stop Kształt : Jak Obrazek Kolor : Srebrny, Złoty, Różowe Złoto Pakiet: Typ Jednostki: 1 sztuk Pakiet Waga: 0.1 kg Wielkość opakowania: 13 cm * 8 cm * 9 cm Nasza obietnica: Wysokiej jakości w konkurencyjnej cenie i krótki