Kryształ Peacock Piór Broszka Boho Szkliwa Szpilki Głębokie Broszki

Proszę przeczytać następujące warunki:
1 jeśli wybierzesz" Chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus ", Należy wiedzieć, że tego rodzaju logistyki jest Untracked .
2 jeśli wybierzesz" Stowarzyszenieosa.org Standardowa Wysyłka ", Należy wiedzieć, że jest to nowy transportu tryb, to należy Stowarzyszenieosa.org, jest to również bezpieczny i szybki tryb. To jest śledzenia całą drogę. Ale śledzić informacje nie jest aktualizowane w czasie, trzeba czekać kilka dni. Nie trzeba podejmować żadnych zagrożeń, ponieważ obiecujemy, że jeśli gdyby nie dostał swój przedmiot w 60 dni, będziemy pełny zwrot do ciebie.

Tagi: Tanie: Kryształ Peacock Piór Broszka Boho Szkliwa Szpilki Głębokie Broszki, wysokiej jakości Kryształ Peacock Piór Broszka Boho Szkliwa Szpilki Głębokie Broszki, dostawcy Broszki z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Broszki