Pozycja NAZWA: BoYuTe (100 części/partia) 14*13mm 4 Kolory Stopu Cynku Koniczyny Szczęście Kwiat Charms Zawieszki Diy Ocena biżuteria Akcesoria MARKA: BOYUTE Biżuteria Materiał: Stopu cynku Jakość: Ołowiu i Niklu

Tagi: Tanie: BoYuTe (100 części/partia) 14*13mm 4 Kolory Stopu Cynku Koniczyny Szczęście Kwiat Charms Zawieszki Diy Ocena Biżuteria Akcesoria, wysokiej jakości BoYuTe (100 części/partia) 14*13mm 4 Kolory Stopu Cynku Koniczyny Szczęście Kwiat Charms Zawieszki Diy Ocena Biżuteria Akcesoria, dostawcy Celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 17cm x 14cm x 1cm (6.69in x 5.51in x 0.39in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Charms
Styl Archiwalne
Numer modelu YH001
Nazwa marki BOYUTE
Materiał Metal
Metale typu Stopu cynku
Is_customized Tak
Charms typu Kwiaty
Item Lucky flower charms
Size of charms 14*13MM clover
Color 4 colors clover
Sell manner 100 pieces per lot clover
Quality Lead and nickel free
Package Bubble bag for protection
Shipping On time by China post
Place of origin Guangdong, China
Service Accept dropshipping

Proszę zwrócić uwagę: 1. towar zostanie wysłany przez chiny Post Registered Air Mail swobodnie jeśli kwota ponad 7 dolarów. 2. Jeśli kwota zamówienia poniżej $7, towar zostanie wysłane za pośrednictwem chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus swobodnie. 3. Jeśli kwota zamówienia więcej niż 150 dolarów, bezpłatne ekspresowe. 4. Im więcej ilość zamawiania, wyższy rabat

Zamówienie więcej niż 130 dolarów, wysłać via BEZPŁATNY DHL, SF, UPS i tajemnica prezenty. pływające Charms pływające Charms Birthstone Uroki alfabet Charms 3.04 dolarów/lot 3.43 dolarów/lot 3.48 dolarów/lot 14.52 dolarów/lot 30mm Pływających Medalion Mini Mouse Medalion serce Pływające Medalion 15 Projekt Medalion 14.21 dolarów/lot 19.30

Drodzy wszystkie Będziemy nie wysyłka podczas chiński nowy rok ( 28th Jan do 14th lutego ), Start przesyłki z 15th lutego. szczęśliwego nowego roku.

Szczegółowych informacji Charm rozmiar: 13.5mm * 22mm (około 0.53*0.87 cal) Materiał: stop cynku, ekologiczny wykonany, z nickle i ołowiu bezpieczne Swimmer charms Oraz kompatybilny z bransoletka i brelok do kluczy Trendy i klasyczny styl DIY charms