Drodzy wszystkie Będziemy zatrzymania przesyłki podczas chiński nowy rok ( 28th Jan do 14th lutego ), Start przesyłki z 15th lutego. szczęśliwego nowego roku.

Tagi: Tanie: 4 sztuk sztylet Charms 50*12mm Antique Silver Plated Wisiorki Making DIY Handmade Tybetański Biżuteria Srebrna, wysokiej jakości 4 sztuk sztylet Charms 50*12mm Antique Silver Plated Wisiorki Making DIY Handmade Tybetański Biżuteria Srebrna, dostawcy Celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Nazwa marki eunwol
Metale typu Stopu cynku
Styl Trendy
Materiał Metal
Numer modelu other
Typ artykułu Charms
Grzywny lub mody Moda
Charms typu dagger

5 sztuk/partia Silver Charm stop metali nożyczki i grzebień kształt Charm bransoletka naszyjnik biżuteria kolczyki biżuteria akcesoria 24mm x 54mm Materiał: stop rozmiar: 24*54mm 10mm = 0.39 w

Witaj w moim sklepie Materiał: Stopu cynku Sezon: wiosna, lato, jesień, zima Płeć: Unisex, Styl: na co dzień, moda Ciepłe monit: 1. jeśli kupisz mniej niż 5 $ , Wysyłamy przez Stowarzyszenieosa.org standardowa wysyłka 2. Jeśli kupisz więcej niż 100 $ , Wysyłamy przez DHL/UPS/TNT/EMS, Jest to bardzo szybko!

opis materiał: stop cynku rozmiar: wewnętrzne Dia. 8mm (może poprzez 8mm zespół). stan: Nowy duże zapasy kup od tego sklepu. suma zamówienia więcej niż 100.00 USD, wyślemy ci towar ekspresową dostawą swobodnie. proszę korzystać z DODAJ DO KOSZYKA kupić wszystkie swoje towary, system automatycznie łączyć opłatę transportową. te różne