podobne produkty
Min. order 9 dolarów Shinning zielony tunoscope kot zwierząt XZ007 broszka pins biżuteria najlepszy prezent dla kobiet US 1.63 dolarów /szt
Min. order $9 Nowy projekt rhinestone czaszki pin wisiorek broszka XZ005 US 1.23 dolarów /szt
Min. order $9. duża rhinestone pin broszka peleryna klamra ręcznie motyl biżuteria XZ012 US 0.81 dolarów /szt
Min. order $9 Sexy czerwone usta stop broszka pins biżuteria dla sexy lady XZ003 US 0.74 dolarów /szt
Min. order $9 Nowy projekt kryształ broszka jakości rocznika paw rhinestone pin broszka XZ009 US 1.90 dolarów /szt

Tagi: Tanie: Gorąca sprzedaż broszka Mody Osobowości Punk fabryka cena czarny kot Kot Kołnierz Broszka broszka pins dla kobiet biżuteria, wysokiej jakości Gorąca sprzedaż broszka Mody Osobowości Punk fabryka cena czarny kot Kot Kołnierz Broszka broszka pins dla kobiet biżuteria, dostawcy Broszki z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Typ artykułu Broszki
Grzywny lub mody Moda
Styl Trendy
Materiał Żywica
Metale typu Stopu cynku
Numer modelu XZ013
Płeć Kobiety
Nazwa marki ZOSHI
Kształt 's wzór Zwierząt
Typ broszki Broszki
Material Zinc alloy
is_customized Yes

Zapraszamy do naszego sklepu! Dostarczamy różnych kreatywny łaty, możemy sprzedać oddzielnie, również mieszane partii jest obsługiwana, każdy 50 sztuk każdego stylu. Opisy: Mozambik Flag patcheswork tkaniny hafty plaster cutstom DIY naklejki na odzież z żelaza Materiał: bawełna + Embroideried + żelazko na powrót Podłoże: żelazko na powrót Funkcja: Wiele

100% wysoka Quatity nowy marka Materiał: stop Kolor: patrz zdjęcie Typ: broszka Ilość: 1 PC Płatność: Tylko prosimy pewni nam zapłacić poprzez Stowarzyszenieosa.org Escrow poprzez Credit card, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, i przelewy bankowe. Międzynarodowych nabywców proszę uwaga: cła przywozowe, podatki i opłaty nie są wliczone w cenę wysyłki lub opłat.