10 sztuk/partia 9 cm 12 cm Długość Srebrzonej Miedzi Broszka Pin Broszki Agrafki Z Korkiem Handmade Craft
rozmiar: 9 cm/12 cm
ilość: 10 sztuk/partia

Tagi: Tanie: 10 sztuk/partia 9 cm 12 cm Długość Srebrny Kolor Miedzi Broszka Pin Broszki Agrafki Z Korkiem Handmade Craft, wysokiej jakości 10 sztuk/partia 9 cm 12 cm Długość Srebrny Kolor Miedzi Broszka Pin Broszki Agrafki Z Korkiem Handmade Craft, dostawcy Broszki z Chin
Rozmiar przesyłki 4cm x 4cm x 4cm (1.57in x 1.57in x 1.57in)
Typ artykułu Broszki
Grzywny lub mody Moda
Numer modelu Brooches
Nazwa marki diycabochon
Materiał Akrylowe
Kształt 's wzór Okrągły
Styl Trendy
Typ broszki Broszka pins
Metale typu Miedzi
Płeć Unisex
Total length 9cm and 12.1cm
Weight /10pcs 10.2g and 12.8g
is_customized Yes

5.1*2.8 cm Metoda płatności Akceptujemy tylko Escrow, karta Kredytowa, Western Union. Proszę zwrócić w ciągu 7 dni od zamówienia. Wysyłka Warunki Usługa Standard jest China post airmail lub Hong Kong post airmail. Przyspieszonym Usługi jest porcelanowa poczta EMS. Wysyłamy Od Poniedziałku-Sobota z wyłączeniem świąt. Proszę wysłać do nas e-mail PRZED płatności,

Pozycja : 2017 Nowy Projekt Samolotu Butterfly Zapięcie Pin Samolot Samoloty Kołnierz Porady Szkło Zdjęcie Lapel Pins dla Mężczyzn Kobiety Akcesoria Wysyłka: Wszystkie kraj darmowa wysyłka Chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus i Yanwen Gospodarcza Air Mail Zazwyczaj to zajmie około 30-60 dni na dostawę. Jeśli chcesz szybką wysyłkę, można wybrać inny sposób wysyłki podczas

Broszki mężczyźni gitara Brooche męska garnitur Casamento ślub elegancki Spille Guitarra Pines Metalicos kołnierz Pin duży Broszka Brosche N Waga: Proszę porównać szczegółów rozmiary z waszymi zanim kupisz!!! Różne monitor do komputera kolory inaczej, rzeczywista pozycja kolor może nieznacznie różnić się od zdjęć. Proszę pozwolić 1-2 cm błąd ze względu na pomiarze ręcznym. Dzięki