Kwiat Faux Pearl Rhinestone dla nowożeńców Tiara Pałąk Spinka Do Włosów Akcesoria Ślubne 100% nowy i wysokiej jakości błyszczące rhinestone flower party Opaska dla nowożeńców specjalna konstrukcja i unikalnej strukturze, tak słodko również dobry ozdoby dla panny młodej i druhny popularny element, nie można przegapić pałąk tylko, inne akcesoria demo na zdjęciu nie jest wliczony w cenę! specyfikacja: materiał: Stop + Rhinestone + Faux Pearl rozmiar: ok. 36 cm x 3.5 cm/14.17 '' x 1.38 '' kolor: Jak Na zdjęciu widoczna ilość: 1 Pc uwaga: 1. Przejścia: 1 cm = 10mm = 0.39 inch 2. Please pozwalają 1-3mm błąd ze względu na pomiarze ręcznym. pls upewnij się, że nie przeszkadza przed złożeniem oferty. 3. Ze Względu na różnice między różnymi monitorami, obraz może nie odzwierciedlać rzeczywisty kolor rzecz. dziękuję! pakiet zawiera: 1 x Pałąk (bez opakowania detalicznego)

Tagi: Tanie: Kwiat Faux Pearl Rhinestone dla nowożeńców Tiara Pałąk Spinka Do Włosów Akcesoria Ślubne, wysokiej jakości Kwiat Faux Pearl Rhinestone dla nowożeńców Tiara Pałąk Spinka Do Włosów Akcesoria Ślubne, dostawcy Biżuteria do włosów z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Hairwear
Styl Trendy
Typ Opaski
Kształt 's wzór Roślin
Materiał Rhinestone
Is_customized Nie
Numer modelu Hair ornaments
Nazwa marki JAVRICK
Płeć Kobiety
Metale typu Alloy+Rhinestone+Faux Pearl

dzieci Flower Girl Dzieci Ślubne Bal Tiara Korony Pałąk-Rozmiar Dzieciak Dziecko Księżniczka Dziewczyny z Pałąkiem na głowę Włosy Pasma Włosów Akcesoria cechy: 100% nowy i wysokiej jakości! Rodzaj produktu: Współczesna Cienkiej Sierści Klip Właściwości produktu: Typ artykułu: Nakrycia Głowy dział Nazwa: Dzieci styl: Moda przyjazne dla środowiska: tak Handmade:

Moda czerwona perła kryształ korona diadem de Noiva Bride pałąk chluba włosów biżuteria kobiet akcesoria do włosów ślubne SL Opis 100% nowy i wysokiej jakości Materiał: stop cynku; Rhinestone kryształu; Faux Pearl Biżuteria sortuj: ślubne ślubne akcesoria do włosów Kolor poszycia: biały, czerwony Rozmiar: 23*4 cm Fantastyczna akcesoria do włosów na wesela, studniówki,

Uwaga Sprzedajemy ten przedmiot jak pokaz obrazu. Proszę wiedzieć, to Są one piękne zakka zawieszki do tworzenia biżuterii Witamy, aby wybrać odpowiednie biżuteria komponent w naszym sklepie! :) Zrobić jak poniżej kroki, będzie znaleźć najlepszym miłość biżuteria tutaj :) pomocy również może skontaktować się z naszych usług ~ Wybierz produkt ~~ Dodaj do koszyka ~~~

24 części/partia 24 części/partia 24 części/partia 12 części/partia 12 części/partia 24 części/partia 12 części/partia 12 części/partia