Dlaczego warto wybrać nas?
1. różne style z różnych materiałów!
2. duża zdjęcie dla szybka wysyłka w niższy koszt!!
3. wysokiej jakości z niższej cenie!!!
4. niezawodna jakość pewni!!!! New Arrival 20 sztuk/partia mieszaniny mysz Stopu pływających uroki życia pamięć szklany pływający lockets dla MAJSTERKOWICZÓW Akcesoria
1) rodzaj: Charms
2) MOQ: 20 sztuk (na kolor na 20 sztuk 3) materiał: Stop (Wszystkie zdjęcia zostały zrobione przez prawdziwych przedmiotów. istnieje różnica koloru pomiędzy obrazem i rzeczywistych przedmiotów ze względu na światło, gdy podjąć, tak realne przedmioty's kolor ma rację.) Charms

Tagi: Tanie: New Arrival 20 sztuk/partia mieszaniny mysz Stopu pływających uroki życia pamięć szklany pływający lockets dla MAJSTERKOWICZÓW Akcesoria, wysokiej jakości New Arrival 20 sztuk/partia mieszaniny mysz Stopu pływających uroki życia pamięć szklany pływający lockets dla MAJSTERKOWICZÓW Akcesoria, dostawcy Celebrytki z Chin