Pokrywa wentylatora wentylator powietrza Protector Case wentylator przezroczysty kaptur tarcza obudowa Case Shell pokrywa dla Fatshark HD2 HD3 V3 V4 gogle zestaw słuchawkowy wideo Gafas FPV okulary
Pakiet zawiera:
1 PC pokrywa wentylatora, nie w tym inne przedmioty pokazano na zdjęciach

Tagi: Tanie: Pokrywa wentylatora Protector Case wentylator kaptur tarcza Shell obudowa Fr Fatshark HD2 HD3 V3 V4 gogle zestaw słuchawkowy wideo Gafas FPV okulary, wysokiej jakości Pokrywa wentylatora Protector Case wentylator kaptur tarcza Shell obudowa Fr Fatshark HD2 HD3 V3 V4 gogle zestaw słuchawkowy wideo Gafas FPV okulary, dostawcy Części i akcesoria z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Wykorzystanie Pojazdów i zabawki zdalnie sterowane
Materiał Materiał kompozytowy
Rozmiar For Fatshark HD2 HD3 V3 V4
Numer modelu For Fatshark HD2 HD3 V3 V4
Nazwa marki SHUAICHI
Materiały narzędziowe Montowane klasy
Upgrade części/akcesoria fan protector case
Rc części i acc fan cover
Pilot zdalnego sterowania urządzenia peryferyjne/urządzeń protective shell

Rabat Przedmioty Cechy: 100% brand new Wszystkie stopu aluminium budować Obróbka CNC. Bardzo delikatna Dane techniczne: Nazwa części: 2.2 cal Koła Materiał: Stop Metali Kolor: Srebrny i Czarny Waga: 430g Ilość: 4 sztuk Szerokość: 30.5mm Średnica: 63.5mm Garnitur dla 1/10 RC Gąsienicowe Samochód Traxxas Trx4 Osiowe Scx10 90046 Cc01 D90

odbiornik Przełącznik do baja 5b/5 t szczegóły wysyłki -produkty zostaną wysłane w ciągu 2 dnia roboczego po otrzymywać rozjaśniającą zapłatę. -w połączeniu-wysyłka jest zawsze mile widziane w przypadku zakupu kilka pozycji z us. Some pozycja może obniżyć opłatę transportową, jeśli użyć w połączeniu-wysyłka -mail przewoźnik jest odpowiedzialny za terminy dostaw

Święty kamień HS190 zdalnie sterowany dron Quadcopter części Crash Pack (2 zapasowe ostrza zestawy + 2 Propeller straż zestawy + 1 kabel ładowania) O Transport Oferujemy Bezpłatną Wysyłkę za pośrednictwem Stowarzyszenieosa.org Standardowa Wysyłka, ePacket, Singapur Poczta, itp. Pakiety, które są wysyłane z Stowarzyszenieosa.org Standardowy Wysyłka zajmie między 15 do 45 dni roboczych. Informacje