5 sztuk/partia 2mm RC Aluminium Bullet Propeller Adapter Uchwyt dla Bezszczotkowy Moter
specyfikacja
Materail: Aluminium
rozmiar: 2.0mm
zastosowanie: Bezszczotkowy moter i regulator prędkości
nadaje się do: Moter z 2mm wał
opakowanie: 5 sztuk z propeller adapter na jednym pudełku
ZDJĘCIE PRZEDSTAWIA:
SZCZEGÓŁY WYSYŁKI
1. Please potwierdzić swój adres starannie th po dokonaniu zamówienia. wyślemy produkty do ciebie
w po otrzymaniu płatności
2. Rzecz wysyła z chin post airmail. Dotrzeć do większości krajów 15-30 dni roboczych

Tagi: Tanie: 5 Sztuk/partia 2mm RC silnik Bezszczotkowy Aluminium Bullet Propeller Adapter Uchwyt Prop Shaft, wysokiej jakości 5 Sztuk/partia 2mm RC silnik Bezszczotkowy Aluminium Bullet Propeller Adapter Uchwyt Prop Shaft, dostawcy Części i akcesoria z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)
Wykorzystanie Pojazdów i zabawki zdalnie sterowane
Rc części i acc Silniki
Upgrade części/akcesoria Bateria litowa
Atrybuty z napędem na cztery koła Kompletacja
Materiały narzędziowe Montaż kategoria
Parametry techniczne Wartość 5
Numer modelu 2mm
Nazwa marki WE HOBBY
Materiał Metal
Rozmiar 2mm
Dla pojazdu typu Samoloty
Pilot zdalnego sterowania urządzenia peryferyjne/urządzeń Bullet Propeller Adapter Holder Prop Shaft
Color

Aluminiowa Obudowa FMX Pakowania Do 1/14 Volvo Truck klient może wybrać upgrade aluminiowa Obudowa Pakowania poza standardowym opakowaniu kartonowym gdy zamówienie wywrotka, dodatkowa opłata US $100, wyślij nam e-mail w foxmail.com Eaglemach @! proszę nie zamawiać oddzielnie tylko, a luminum case, dziękuję!

Opis: Pozycja marka: HG Numer artykułu: WE8021 Pozycja nazwa: silnik System dźwięku Materiał: z tworzywa sztucznego i metalu Kolor: jak pokazano obraz Waga z opakowania: około 109g Pasuje do: Wszystkie HG 1/10 1/12 Rc samochodów, takich jak Pakiet zawiera: 1X silnika System dźwięku zestaw Powrót: Jeśli element DOA (Dead przyjazdu), kupujący może

1 sztuk Oryginalny ALZRC-Diabeł 450 Pro Helicopter Części Bezszczotkowy Silnik 2221-PRO 3800KV BL2221-PRO z Wysokiej Jakości zamienne Części RC Opis: Kompatybilny Diabeł 450 Pro. Wyposażony najwyższej wydajności, wysokiej mocy wyjściowej, ekstremalne moment obrotowy, i niski prąd, niska temperatura. Zawiera wentylatora promieniowego w jego koniec dzwon, tworząc potężny przepływ

ZOP Mocy 3 s 11.1 v 1500 mah 25C Baterii XT60 Wtyczki Opis: Baterii parametr: ZOP Mocy 3 s 11.1 v 1500 mah 25C Baterii Pojemność: 1500 mah Rozmiar: 26*34*110mm Podłącz Styl: XT60 Wtyczki Waga: 120g Kolory: Standardowe Kolory Uwaga: ze względu na różnice między pomiar, bateria wymiary i waga może mieć mały błąd. Uwaga: Nie nad opłat, lub nadmiernego rozładowania