Zamówienie $7 , Przez Chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus Nie może utwór
$7 $120 Przez Chiny Poczta lotniczej poczta lub Hongkong poczta lotniczej poczta Może śledzić
$120
2018 New Arrival G686 One Piece Luffy Ace Nami Sabo Boa Hancock Zoro Chopper Trafalgar prawo Japoński Anime brelok gumowy telefon komórkowy charms pasek
Materiał: Guma

Tagi: Tanie: 6 sztuk/partia One Piece Luffy Ace Nami Sabo Boa Hancock Zoro Chopper Trafalgar prawo Japoński Anime brelok gumowy pasek G686, wysokiej jakości 6 sztuk/partia One Piece Luffy Ace Nami Sabo Boa Hancock Zoro Chopper Trafalgar prawo Japoński Anime brelok gumowy pasek G686, dostawcy Action & toy figures z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
Nazwa marki dalok hakid
Typ artykułu Model
Motyw Film i telewizja
Mfg numerem serii Model
Zakończenie stopni Wyroby gotowe
Atrybutu towarem Urządzeń peryferyjnych
Przez źródło animacja Japonia
Żołnierz akcesoria Żołnierz gotowy produkt
Rozmiar Jeden rozmiar
Pilot zdalnego sterowania Nie
Typ puppets Model
Przedział wiekowy > 6 lat
Płeć Unisex
Materiał rubber

Funkcja 100% Nowy jeśli pojawi się elementy, o których mowa, wspieramy gwarancji, lub 100% zwrot po powrocie elementu. mamy nadzieję, że do zrobienia długoterminowej działalności jeśli masz ogromną ilość, prosimy o kontakt z nami, możemy dać ci bardzo tanie ceny jeśli chcesz, aby szybko otrzymywać rzeczy, możemy wybrać DHL EMS FEDEX . normalnie, będziesz otrzymywać rzeczy

Gwarancji 1. gwarantujemy wszystkie rzeczy są w 100% dobrym stanie i wysokiej jakości. 2. akceptujemy kupującego dobre rady, i staramy się zapewnić lepiej zakupów. 3. będziemy stale dać kupującym preferencyjne korzyści cenie i taktowny pozdrowienia. Opinie 1. jeśli nie jesteś zadowolony z produktów i naszych usług, proszę zostawić nam pozytywne opinie z 5 gwiazdek . 2.