93.98 USD /Szt 93.98 USD /Lot 25.60 USD /Szt Wstępnie sprzedaż cena Ten element ma wykończone Prosimy uwaga: ten element trzeba pre-order Proszę przedłużyć czas dostawy do więcej 110 dni podczas składania zamówienia Kategoria produktu: Federacji rosyjskiej CAUCASUS żołnierze Nowy: nowy, nieużywany Rozmiar: wysokie około 10 cm Waga: 1: 18 Cechy produktu O pomiarach, tylko w celach informacyjnych Model zabawki nie są dzieła sztuki. Nieco wada są nieuniknione, Perfekcji -Ism rozważnie kupić! Pakiet w tym - Nowy Żołnierze x 3 szt

Tagi: Tanie: Radość zabawki 1/18 figurka żołnierzy (3 sztuk/partia) federacji rosyjskiej CAUCASUS model doll darmowa wysyłka, wysokiej jakości Radość zabawki 1/18 figurka żołnierzy (3 sztuk/partia) federacji rosyjskiej CAUCASUS model doll darmowa wysyłka, dostawcy Action & toy figures z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
Rozmiar H=10.8cm
Przedział wiekowy Dorośli,12-15 lat,> 8 lat,> 14 lat
Stan Zapas rzeczy
Mfg numerem serii Model
Wymiary H=10cm
Przez źródło animacja Chiny
Żołnierz akcesoria Żołnierz gotowy produkt,Żołnierz zestaw
Płeć Unisex
Pilot zdalnego sterowania Nie
Motyw Film i telewizja
Typ artykułu Model
Oryginalne opakowanie Tak
Wersja typu Pierwsze wydanie
Typ puppets Model
Zakończenie stopni Wyroby gotowe
Atrybutu towarem Wyroby gotowe
Numer modelu BEST MODEL
Ostrzeżenie New Box
Materiał Pcv
Skala 1
color picture
Finished painted and unassembled

Produkt Wysokość : Około 5 cm Materiał towarowa: PCV Stan: 100% Nowy Wskazówka Uwaga: Tabela Rozmiarów tylko w Celach informacyjnych, z powodu różnych metod pomiarowych, nie 1-2 cm Odchylenie/1 CAL = 2.54 cm

Funkcja 100% Nowy jeśli pojawi się elementy, o których mowa, wspieramy gwarancji, lub 100% zwrot po powrocie elementu. mamy nadzieję, że do zrobienia długoterminowej działalności jeśli masz ogromną ilość, prosimy o kontakt z nami, możemy dać ci bardzo tanie ceny jeśli chcesz, aby szybko otrzymywać rzeczy, możemy wybrać DHL EMS FEDEX . normalnie, będziesz otrzymywać rzeczy