Średnica 300mm długości 1.5mm przynęty igły

długość: 300mm
średnica zewnętrzna: 1.5mm
średnica wewnętrzna: 1.4mm
z przezroczystą plastikową rurkę pakowania
obecnie, można płacić za pomocą Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi i przelew bankowy. więcej opcji płatności będą dostępne na Stowarzyszenieosa.org w przyszłości. pieniądze się bezpiecznie zdeponowane przez Stowarzyszenieosa.org. pieniądze jest zwolniony do nas tylko po potwierdzeniu delivery. jeśli potrzebujesz więcej pomocy dla dokonywania płatności, kliknij tutaj:

Tagi: Tanie: Średnica 300mm długości 1.5mm przynęty igły, wysokiej jakości Średnica 300mm długości 1.5mm przynęty igły, dostawcy Narzędzi połowowych z Chin
Rozmiar przesyłki 30cm x 10cm x 1cm (11.81in x 3.94in x 0.39in)
Kolor 5 needles in 1 tube
Rozmiar 30cm
Typ Ryby używać nożyczek
Materiał stainless steel

Średnica 300mm długości 1.5mm przynęty igły

nowa Stal nierdzewna Wędkowanie Linia Cutter Remover Hook Tackle Narzędzia Szczypce Podnośniki opis: 100% nowy i wysokiej jakości cechy: jest to świetna okazja dla was wszystkich top rybacy tam z Postrzępione krawędzie. jest to 12.5 cm prosto kleszcze z silną przyczepność, który blokuje razem, gdy są zamknięte. to jest doskonałym dodatkiem do każdego rybak 's

Kolor: czarny Materiał: OK tkaniny kompozytowe Waga: 115g Teleskopowa długość: 78 cm-120 cm Wysokiej gęstości, gumowe klocki barkowe są rozszerzyły w celu zmniejszenia masy na ramieniu Pasy nie zsunąć swoje ramię Wysokiej jakości klamry Wysokiej gęstości nietoksyczny materiał ochrony środowiska -jeśli chcesz hurtownie (kupić więcej sztuk) od nas i nie wiem,

Więcej stylów więcej ustępstw Modname = ckeditor Nowe narzędzia Rubber band narzędzie asystent zestaw + różnorodność prezenty dla DIY Slingshot gumką połowów Zestawy szczegółowy opis:

Połowów podajnika plastikowe sztuczne przynęty przynęty Cage karpia 4 rozmiar walki akcesoria 100% nowy i wysokiej jakości Cechy: Ten typ klatka jest używany do przechowywania przynęty rybackie, że może przyciągnąć ryby szeroko. 4 rozmiar klatki mogą być dostępne dla ciebie, aby wybrać. Możesz umieścić swoje handmade przynętę do tego klatka i obsada go w wodzie.