Zapewniamy z fabryki bezpośrednio, jeśli masz jakieś pytanie, pls o kontakt z nami.
Akceptujemy oem co najmniej 500 sztuk. 1. ciało ma ostrości przesunięty ball, gdy dumpingowych może poruszać się do ogona, poprawić dumpingowych odległość. Powietrza postawy stabilne i gładka, nie jest łatwe do spin na rzecz dumpingu. 2. dzięki wykorzystaniu najnowszych malarstwo, cała punkt odbicia zewnętrzne światła może mieć doskonałe światło przynęty ryby efekt. Nadaje się do różnych schematu. 3. istnieje kilka małych ziaren w vivo ball, podczas przeciągania zabrzmi, zdecydowanie przyciąga uwagę ryb.

Tagi: Tanie: Ufishing Ołów Fishing Lure 15g 20g Metal Osadzenia Przynęty 1 sztuk/partia Laser Malowane Słodkowodne Jig Przynęty z Piór hak, wysokiej jakości Ufishing Ołów Fishing Lure 15g 20g Metal Osadzenia Przynęty 1 sztuk/partia Laser Malowane Słodkowodne Jig Przynęty z Piór hak, dostawcy Wędkowanie Przynęt z Chin
Rozmiar przesyłki 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)
Rozmiar 15g 6.5cm, 20g 7cm
Pozycji Rzeka,Zbiornik staw,Ocean Rock Fishing,Ocean beach fishing,Stream,Jezioro
Numer modelu 20181121000001
Nazwa marki ufishing
Kategoria Pływające przynęty
Typ Sztuczne przynęty

50 sztuk/partia świecenia wiosła ogon miękkie Grubs 1g 50mm blasku w ciemnym T Tail przynęty miękka przynęta z główką jigową dla bass wędkarstwo Mandarin połowów Opis Waga: 40g Długość: 50mm Opakowanie: worek opp

1 worek 10g 30g Połowów Karpia Przynęty Karaś Przynęty Red Worm Aromat Smak Włożona Cząstek Żywo Przynęty Ziemi przynęty Dodatek PR-354 To jest bardzo łatwe do hook bait. Ten przynęty został zaprojektowany być rozszerzona dwa razy w dziesięć minut pod wodą, aby przyciągnąć karpia i curcian. Red worm lub aromat jest favouriate smak dla karpiarzy i karaś.

marka: YUZI styl: Minnow długość: 9.5 cm waga: 8.5g kolor: 10 Różne Kolory hak: High carbon steel triple hak opakowanie: OPP Zawartość opakowania: 1 sztuk lure (Dobra jakość) Szczegóły dostawy: 1. Najbardziej przedmioty wysyłamy w ciągu 7 dni roboczych po pełnej zapłaty została potwierdzona. Na ogół, Wysyłka

Nowy 5 kolor pakiet ołów ryby podmiot sklep narzędzi połowowych szybka sprzedaż eBay burst 10.5 cm przynęty hurtowa sprzedaż bezpośrednia 21g pozycja: DW6051 długość: 10.5 cm waga: 21g dobre dla słodkowodne sum okoń morski culter okoń Siniperca śledź mandarynka ryby snakehead efekt. cała opływowy kształt ryby jest zaprojektowany z unikalnym stylu. posiada również