Sougayilang 5 Pcs 16 cm 23g Laser sztuczne przynęty twarde 3D połowów oczy crankbait i woblery Minnows pływające błystka Cechy: Kupujesz wibracyjny Minnow połowów łyżka Przynęty z 10 # haki. One stworzyć życie jak pływanie działania w wodzie! Gładka i szybkiego nurkowanie action Jasne kolory, aby przyciągnąć gruba ryba! 100% nowy i wysokiej jakości! Materiał: twardy plastik i metalu i 3D oczu Kolor: jak na zdjęciu Długość: 16 cm/6.29in Waga: 23g Hak rozmiar: 10 # haki Pakiet obejmuje: 5 szt Fishing Lure z hakiem

Tagi: Tanie: Sougayilang 5 Pcs 16 cm 23g Laser sztuczne przynęty twarde 3D połowów oczy crankbait i woblery Minnows pływające błystka, wysokiej jakości Sougayilang 5 Pcs 16 cm 23g Laser sztuczne przynęty twarde 3D połowów oczy crankbait i woblery Minnows pływające błystka, dostawcy Wędkowanie Przynęt z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Pozycji Morze łodzi rybackich,Ocean beach fishing,Ocean skała fshing,Jezioro,Zbiornik staw,Rzeka,Stream
Kategoria Fałszywe przynęty
Typ Sztuczne przynęty
Nazwa marki Sougayilang
Numer modelu Popper Fishing
Colors 5 Colors Available
Length 16cm/6.29in
Weight 23g/pcs
Hook size 10# high carbon steel triple hook
Hardness Super Hard
Package Include 5pcs Fishing Lure with Hook

Dianxiaobao_1 Dianxiaobao_2 10 sztuk/partia 7.5 cm 2g Miękkie Przynęty Robak Swimbaits Przynęty Połowów Fly Fishing Przynęty Sztuczne 8 Kolor silikonowe T ogon Przynęty tackle FA-397 Marka: WDAIREN Przynęty typu: dwukolorowa silikonowe miękkie przynęty Długość: 75mm Waga: 2g Kolor: 8 różnych kolorach Materiał: silikon/gumy Pakowanie:

1 Sztuk 13 cm 19g 3D oczy swimbait przynęty jointed Minnow fishing lure isca sztuczne para pesca 5 kolory wędkarstwo utwór Szczegóły produktu: przynęta Model: Minnow 10 przynęta Typu: Twarde Przynęty dla ryb Lure Waga: 19g przynęta Długość: 13 cm oczy: 3D Fish eyes cechy: symulacja Skóry Ryb (Laser): projekt symulacji ryby skóry sprawiają, że bardziej atrakcyjne

4 sztuk/partia 105mm Handmade Miękkie Przynęty Ryby Przynęty Połowów Shad Silikonowe Bass Minnow Przynęty Plastikowe Przynęty Pasca Swimbait Leurre souple