10 SZTUK/PARTIA STI7105-BUD STI7105BUD STI7105 nowy i oryginalny

Tagi: Tanie: 10 SZTUK/PARTIA STI7105 BUD STI7105BUD STI7105 nowy i oryginalny, wysokiej jakości 10 SZTUK/PARTIA STI7105-BUD STI7105BUD STI7105 nowy i oryginalny, dostawcy Przekaźniki z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Nazwa marki ANNUOSENCHIP
Numer modelu STI7105-BUD
Is_customized Tak
Teoria standard

10 SZTUK/PARTIA STI7105-BUD STI7105BUD STI7105 nowy i oryginalny

małe zyski, ale szybkie obroty gwarantowanej jakości jeśli potrzebujesz więcej prosimy o kontakt z nami będziemy dostosować the cena aby służyć ci lepiej karty katalogowe LM35DMX Zdjęcia Produktów 8-SOIC 8-SOIC 8 SOIC standardowy Pakiet 2,500 kategoria czujniki, przetworniki rodzina Czujniki temperatury, przetworniki seria - opakowanie taśma & Reel (TR)

Prosimy o kontakt, jeśli masz jakieś pytania! Będziemy odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, proszę Nie hasty negatywne informacje zwrotne Wysyłka : 1. Darmowa Wysyłka Do ciebie przez Stowarzyszenieosa.org Standardowa Wysyłka/ePacket/Chiny Post Registered Air Mail. 2. będziemy wysyłać rzeczy w ciągu 3 dni roboczych po dokonaniu płatności zostanie osiągnięta. 3. We może również wysyłać

Małe zyski, ale szybkie obroty gwarantowana jakość Jeśli potrzebujesz więcej skontaktuj się z nami, będziemy dostosować cenę do służyć ci lepiej Porady Kupujący 1: pierwszy upewnić się, że adres jest poprawny 2: Przed podpisać na działce, proszę sprawdzić działka jest wypełniony produkt O NAS Obiecujemy: * Producenci tylko najlepsze towary konsumpcyjne i zapewnić najwyższą jakość możliwe.