Pakiet obejmuje: 10 pcs 5*20mm 0.5A/250 V bezpiecznik Mamy inne wartości również, kliknij na wartości, jeśli potrzebujesz! Lub inny rozmiar:
płatności
1. akceptujemy T/T, Western Union i Money Order, najlepszym sposobem jest bezpośrednie płatności online, można wybrać samemu. jeśli chcesz inne warunki płatności proszę dać nam znać, zanim w momencie składania zamówienia.

Tagi: Tanie: 10 sztuk/partia szybka szybki cios bezpiecznik szklanej rurki, 5x20 MM, 0.5A/250 V darmowa wysyłka, wysokiej jakości 10 sztuk/partia szybka szybki cios bezpiecznik szklanej rurki, 5x20 MM, 0.5A/250 V darmowa wysyłka, dostawcy Bezpieczniki z Chin
Typ jednostki lot (10 Opakowania/lot)
Rozmiar przesyłki 13cm x 10cm x 2cm (5.12in x 3.94in x 0.79in)
Nazwa marki HYRMDT
Numer modelu 5*20
Wykorzystanie Niskiego napięcia
Zdolność wyłączania Niskie
Normy bezpieczeństwa Iec
Is_customized Tak

BI0002372 specyfikacja: Brand new typ: szkło bezpiecznik rozmiar: ok. 20x5mm/0.8 cal x 0.2 cal (L * H) kolor: jak pokazuje obrazek ilość: 100 sztuk prądu: 0.25/0.3/0.5/0.75/1/2/3/4/5/6A (10 sztuk za typ) materiał do produkcji z wysokiej jakości szkła. The pochodzi z funkcją zwĺ, oczny szklana rurka bezpiecznika. nie plumbum. Zasada działania: gdy awarii

Produkt: samochód Audio ANL bezpiecznik Typ: ANL bezpiecznik Metal materiał: stop cynku Kontakt: niklowane AMP: 80A/ 100A/150A/200A/250A Opakowanie zbiorcze: 1 set/5 pcs (1 pc 80A + 1 pc 100A + 1 pc 150A + 1pc200A + 1 pc 250A) Uwaga: jeśli nie chcesz mieszać różnych amperów, PLS zostawić wiadomość.

welcom XINA ELEKTRONIKA twoja satysfakcja jest dla nas dążenie jeśli kupisz więcej ilość lub innych urządzeń Elektronicznych skład skontaktuj się z nami 1. wszystkie Układy Scalone są fabrycznie nowe, najwyższej jakości komponentów: absolutnie nie używane przedmioty lub counterfeits. 2. Pozycje wysyłane z Dalekiego Wschodu są sprawdzane na wygląd, opakowania, i stabilności. 3.

USD 3.24 /bag Specyfikacja: Materiał: ABS + Metal Napięcie: 12 V Poziom ochrony: PA6 4 rodzaje terminale: A: 25 szt B: 12 szt C: 2 szt D: 2 szt Rozmiar: 73x134x96mm Ilość: 1 Pc Uwaga: Proszę pozwolić 1-3mm błąd ze względu na pomiarze ręcznym. Pls upewnić się, że nie przeszkadza przed złożeniem oferty Ze względu na różnicę między różnymi