Hurtownie 10 sztuk/partia przekaźnik PAD1a-18V

PAD1a-18V

Tagi: Tanie: Hurtownie 10 sztuk/partia przekaźnik PAD1a 18V, wysokiej jakości Hurtownie 10 sztuk/partia przekaźnik PAD1a-18V, dostawcy Przekaźniki z Chin
Rozmiar przesyłki 3cm x 6cm x 12cm (1.18in x 2.36in x 4.72in)
Teoria Przekaźnik półprzewodnikowy
Kontakt obciążenia Małej mocy
Wykorzystanie General purpose
Nazwa marki Worthy Electronics
Numer modelu PAD1a-18V
Funkcja ochrony Sealed
Źródło zasilania Dc
Napięcie 18
skype id thomas65339
whatsapp 008613632606889

Hurtownie 10 sztuk/partia przekaźnik PAD1a-18V

+ + + 商店芯片质量IC StoreWe旨在实现每笔交易的5星评级 0.1 如果您的收到物品添加至添加至添加至添加至添加至添加至添加至添加至请确认收到产品 , 。 货物损坏请有甲 路线联系 | | |

Dane techniczne: Materiał: Stal nierdzewna Powierzchnia: Niklowane Kolor: Srebrny Rozmiar: 80x44.5 cm/3.15x1.75 Ilość: 3 sztuk/1 zestaw Uwaga: Proszę pozwolić 1-3mm błąd ze względu na pomiarze ręcznym. Pls upewnić się, że nie przeszkadza przed złożeniem oferty Ze względu na różnicę między różnymi monitorami, obraz może nie odzwierciedlać rzeczywisty kolor rzecz.

Produkt Zdjęcia 1 Kategoria Rodzina Serii - Format-Pamięci FLASH Typ pamięci FLASH-NAND Rozmiar pamięci 64g (8g x 8) Prędkość - Interfejs Równolegle Napięcia-Dostaw 2.7 v ~ 3.6 v Temperatura pracy 0 °C ~ 70 °C Pakiet/Case 48-TFSOP (0.724 , 18.40mm Szerokość) Dostawca Urządzeń Pakiet 48-TSOP I Dynamiczny Katalog Inne Nazwy