0

Tagi: Tanie: Piękny kot ucha plecaki skórzane cukierki kolor przezroczysta torba nastoletnich dziewcząt podróży Bakpack dzieci torby na ramię szkoła Itabag, wysokiej jakości Piękny kot ucha plecaki skórzane cukierki kolor przezroczysta torba nastoletnich dziewcząt podróży Bakpack dzieci torby na ramię szkoła Itabag, dostawcy Plecaki z Chin
Rozmiar przesyłki 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Typ artykułu Plecaki
Typ plecaki Miękka
Materiał podszewka Poliester
Płeć Kobiety
Nazwa marki MR.YLLS
Numer modelu LZ42
Pojemność 20-35 litr
Osłona przeciwdeszczowa Nie
Zamknięcie typu Zamek
Przenoszenie systemu Łukowaty pasek na ramię
Główny materiał Pu
Typ wzoru Animal prints
Wnętrze Wewnętrzna kieszeń,Wnętrze slot kieszeń,Kieszeń na telefon komórkowy
Technika Żakardowe
Uchwyt/pasek typu Miękki uchwyt
Styl Moda
Dekoracji Brak
Zewnętrzne Ił kieszeń
Technics Other
Style Cartoon,Cute
Time December

Fabre Portu Wiązka Sznurek Torba Plecak Torba Podróżna Torba Na Zakupy kobiet funkcja : 100% nowy i wysokiej jakości. ilość: 1 płeć: Kobiety materiał: C anvas styl: Fashion bag plecak tornister Torba na zakupy. otwórz Metoda: sznurek rozmiar: 35 cm x 40 cm kolor: Różowy, niebieski Zawartość opakowania: 1x Kobiety Arbuz Portu Wiązka Sznurek

Jeśli lubisz ten artykuł, proszę dodać go do Listy życzeń , Jeśli podoba ci się nasz sklep, proszę dodać go do Listy Store . Dziękuję bardzo!!! ^-^ O Wysyłka Usługa Standard jest China post/Stowarzyszenieosa.org Standardowa Wysyłka/ePacket/Singapur Post/Specjalna Linia-YW/ rosyjski Powietrza i tak dalej. Przyspieszonym Usługi jest Stowarzyszenieosa.org Premium Wysyłka/EMS/e-EMS/DHL/UPS/Rosja