Opis produktu Warunki: 100% nowy Materiał: jedwab Rozmiar: 4 cm Ilość: 50 pcs Drodzy kupujący: Ten produkt jest 100% fizyczne wnętrze strzał. Ze względu na różne ekrany wyświetlacza, nie może być niewielkie kolor zmienić. Produkt DISPIAY Drodzy kupujący: 1). Jeśli jesteś indywidualnego nabywcy, pamiętaj, aby dodać nas do swojej ulubionej sprzedawca. 2). Jeśli jesteś hurtownikiem lub szukasz partnera biznesowego w chinach, skontaktuj się z nami. 3). Prosimy o kontakt z dostawca pierwsza jeśli chcesz umieścić duże zamówienie. Również będziemy uzyskać duże zniżki Od ekspresowych jeśli twoja ilość zamówienia jest duża. 4). Jeśli chcesz, aby wymieszać zamówienia, pls o kontakt z nami, zanim zakończyć Płatności, jak możemy dać ci zniżki. 5). Rzeczy wysyłają dopiero po otrzymaniu płatności. 6). Wysyłamy rzecz przez EMS, DHL, UPS, FEDEX, TNT, chiny poczta lotniczej poczta lub HongKong poczta lotniczej poczta, Darmowa wysyłka zamówienie zostanie wysłane przez chiny poczta lotniczej poczta. Zamówić więcej niż $150 przez EMS lub DHL darmowa wysyłka. 7). W celu zapewnienia otrzymaniu zamówienia z podatkiem wolnego od importu, Będziemy zadeklarować ją jako “prezent” z niższej wartości (nie odzwierciedla całkowitej ceny zapłacił); Jeśli wszelkie opłaty przywozowe lub opłaty są nabywcy responsibilit. 8). Można płacić za pomocą bookers pieniądze, Visa, MasterCard kart kredytowych i przelew bankowy. 9). Można również zwrócić z wybrać debetowych kart w tym Maestro, Solo, Carte Bleue, Postepay, CartaSi, 4B wsparcie Stowarzyszenieosa.org Escrow

Tagi: Tanie: 50 Pcs 4 cm tanie Mini sztuczny jedwab biała róża kwiaty Heads z liście DIY Scrapbooking kula z kwiatów na ślub dekoracyjne, wysokiej jakości 50 Pcs 4 cm tanie Mini sztuczny jedwab biała róża kwiaty Heads z liście DIY Scrapbooking kula z kwiatów na ślub dekoracyjne, dostawcy Sztuczne i Suszonych Kwiatów z Chin
Rozmiar przesyłki 5cm x 2cm x 3cm (1.97in x 0.79in x 1.18in)
Materiał Jedwabiu
Klasyfikacja Sztuczne Kwiaty
Numer modelu AB3-27
Okazje Ślub
Typ Rose
Styl Kwiat
Nazwa marki Nanairo
Flower Style Kwiat Głowy
Place of origin China
Size 4cm
Color white,Khaki ,red,champagne,purple,pink...
Quantity 50pcs

Home Decora 5 Forks10 Głowy Daisy Kwiat ślub Bukiet kwiatów/drutu macierzystych/Scrapbooking Kwiat symulacji kwiaty słonecznika używane: dekoracje ślubne kwiat, akcesoria wieńce, akcesoria szpilka. Home Decoration, materiał: Tkanina kolor: Jak na zdjęciu każda głowica Rozmiar: Około 5 cm długość całkowita: 30 cm kwiat Nazwa: Penoy kwiat głowy. pakowanie: 5 widelców

dane techniczne: materiał: PE wiszące Długość: około 90 cm szerokość: około 20 cm długość skrzydła: około 3-5 cm uwaga: Mannual Pomiarów, Permissable Błąd kolor Może Się Różnić Ze Względu Na Fotografowanie i Komputera

Opis produktu 20 Sztuk/partia Mini Fałszywy Gładka Pianka Owoców Granatu Małe Jagody Sztuczne Kwiaty Red Cherry Pręcik Dla Domu Dekoracje Ślubne średnica : o 1.5 cm 1 cm = 0.4 inch warunek: 100% Nowy I Wysokiej Jakości materiał: Pianka/Plastikowe kolor: Jak na rysunku. pakiet zawiera: 1 partia (20 sztuk) zastosowanie: urodziny wysłać kwiaty, obchody wysłać kwiaty,

> > > należy zwrócić uwagę, aby zobaczyć wielkość element wyraźnie, Proszę don 't użyć wyobraźni, aby zmierzyć rozmiar z tymi produktami, jeśli jest to rozmiar problemu, a potem dać nam negatywną opinię, ten rodzaj gości jesteśmy już nie współpracy, nadzieję, że można zrozumieć! > > > pakowania: 10 części/partia > > > istnieje wiele kolory