Tagi: Tanie: NieNie 3 Szefowie Sztuczne Rose Kwiaty bukiet Ślubny Rose Silk Fałszywe Peo y Kwiat do Dekoracji Wnętrz Wedding Party Decor 61 cm, wysokiej jakości NieNie 3 Szefowie Sztuczne Rose Kwiaty bukiet Ślubny Rose Silk Fałszywe Peo y Kwiat do Dekoracji Wnętrz Wedding Party Decor 61 cm, dostawcy Sztuczne i Suszonych Kwiatów z Chin
Rozmiar przesyłki 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Klasyfikacja Sztuczne Kwiaty
Nazwa marki NieNie
Okazje Ślub
Flower Style Bukiet kwiatów
Numer modelu Rose Artificial Flowers for Wedding Decoration
Styl Kwiat
Materiał Włóknin
Typ 3 Heads Rose P
length 61cm
Flower Head diameter 8.5cm
Flower Head H 5.5cm
Type Decorative Flowers & Wreaths, Rose
Quantity 1Pcs
Flower Bud diameter 3.5CM
Flower Bud H 4CM

Home Decora 5 Forks10 Głowy Daisy Kwiat ślub Bukiet kwiatów/drutu macierzystych/Scrapbooking Kwiat symulacji kwiaty słonecznika używane: dekoracje ślubne kwiat, akcesoria wieńce, akcesoria szpilka. Home Decoration, materiał: Tkanina kolor: Jak na zdjęciu każda głowica Rozmiar: Około 5 cm długość całkowita: 30 cm kwiat Nazwa: Penoy kwiat głowy. pakowanie: 5 widelców

wielkie dzięki za zakup! proszę zwrócić uwagę: 1. brak śledzenia informacji na chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus lub Metoda sprzedawcy Wysyłka . 2. Only chiny Poczta Lotniczej Poczta może być śledzone; 3. Zazwyczaj trwa 15-90 dni dla międzynarodowej dostawy, nie możemy kontrolować czas dostawy, proszę zrozumieć; 4. Please kontakt w sprawie przedłużenia Termin

Warunek: 100% Nowy I Wysokiej Jakości materiał: Jedwab i Tworzyw Sztucznych kolor: Jak na rysunku. rozmiar: 9.5x9.5 cm (1 cm = 0.39 cal) pakiet zawiera: 1 partia (5 sztuk) zastosowanie: urodziny wysłać kwiaty, obchody wysłać kwiaty, miłość kwiaty, sympathy kwiaty, festiwal kwiatów, dekoracji wnętrz! uwaga: ze względu na

15 sztuk/partii Kreatywny Prawdziwy Jedwab Róży Dotykowy Sztuczny Kwiat Bukiet Ślubny Biały Red Flower Party Home Decoration cechy: 100% nowy i wysokiej jakości! są to najlepsze na rynku. czują się prawdziwe, prawdziwy dotyk, wykonane z lateksu, oni są najwyższej jakości. A najlepsze dekoracje dla twojego domu. dane techniczne: materiał: tkaniny Lniane ilość: