1 pc Duża 50 CM decroative Wiecznie Zielone Sztuczne Rośliny kwiaty Rośliny Doniczkowe Bush Plastikowe Zielone Drzewo Home Garden Urząd Ozdoba
ważne:
jest to dobry prezent dla biura, domu, festiwal impreza, z okazji urodzin, i tak dalej ......, być może trzeba go w każdym momencie.
szanowni państwo, pamiętaj, aby sprawdzić swoje zamówienia z adresem i numer telefonu. if jesteś z rosyjskiego, proszę podać swoje imię nazwa
21 sztuk liście WYSOKOŚĆ : 500mm KOLOR: ZIELONY waga netto : prawie 200g

Tagi: Tanie: 1 pc Duża 50 CM choinki Sztuczne Rośliny decroative kwiaty Doniczkowe Rośliny Plastikowe Zielone Drzewo Home Garden Urząd Ozdoba, wysokiej jakości 1 pc Duża 50 CM choinki Sztuczne Rośliny decroative kwiaty Doniczkowe Rośliny Plastikowe Zielone Drzewo Home Garden Urząd Ozdoba, dostawcy Sztuczne i Suszonych Kwiatów z Chin
Rozmiar przesyłki 35cm x 20cm x 15cm (13.78in x 7.87in x 5.91in)