Dziękuję drodzy przyjaciele za przybycie do naszego sklepu!
Mamy najlepszą cenę!!
Twoja satysfakcja jest kierunek nasze wysiłki!!!
Ten jest rozmiar azji, 1 cm = 0.394 cal, 1 cal = 2.54 cm S: biust 95 cm, długość 60 cm, Rękaw 61 cm, ramię 39 cm M: biust 100 cm, długość 61 cm, rękaw 62 cm, ramię 40 cm L: biust 105 cm, długość 62 cm, Rękaw 63 cm, ramię 41 cm XL: biust 110 cm, długość 62 cm, Rękaw 64 cm, ramię 42 cm
Zauważ : (Pomiar ręczny, nie może być 1-2 cm błąd. dziękujemy za wyrozumiałość) i ze względu na innym ekranie i różnych partii produktów, prawdziwy obraz może być nieco inna. dziękuję za zrozumienie. Jeśli jesteś drop shipping sprzedawca. we może dać ci zniżki.

Tagi: Tanie: Jesień i zima moda sweter skręt wełny szyi sweter z golfem zestaw grubsze luźny skręt kaszmiru dziergany jersey, wysokiej jakości Jesień i zima moda sweter skręt wełny szyi sweter z golfem zestaw grubsze luźny skręt kaszmiru dziergany jersey, dostawcy Pulowery z Chin
Rozmiar przesyłki 19cm x 12cm x 8cm (7.48in x 4.72in x 3.15in)
Rozmiar S, M, L, Xl
Płeć Kobiety
Kołnierz Skręcić w dół kołnierz
Styl rękaw Regularne
Typ artykułu Swetry
Technika Komputery dzianiny
Skład materiału Cashmere
Styl Pani urząd
Długość rękawa (cm) Pełna
Materiał Kaszmiru
Nazwa marki WANWANAPRCOT
Grubość Grube
Dekoracji Brak
Odzież długość Regularne
Numer modelu YINDAHENG
Typ wzoru Argyle
Zamknięcie typu Brak

Ciepłe Porady: 1. pomiary są tylko dla rzeczywiste ubrania, nie do prowadzenia. 2. nasz rozmiar nie jest twój kraju standardowy rozmiar, więc proszę ignorować tag rozmiar i ściśle według ubrania pomiarów w porównaniu z swoje pomiary ciała, aby wybrać rozmiar. Nie wybrać bezpośrednio w zależności od wielkości tag lub swój nałóg.

[Xlmodel]-[niestandardowe]-[49345] [Xlmodel]-[niestandardowe]-[8888] Hot Sprzedaży Bienvenue en gros professionnel dpartement du commerce extrieur 1. nous sommes onz professionnel des ventes de tissus. 2. nous offrons des prix bas sur Stowarzyszenieosa.org 3. nous fournissons la plus haute qualit kwadratowych produits 4. vous acheter directement de l'usine en Chine 5. Si

[Xlmodel]-[rozmiar]-[9999] Pomiaru w CM, Rozmiar Klatki piersiowej Długość Rękaw Darmowe 66-90 52 54 Pomiar w Cal Rozmiar Klatki piersiowej Długość Rękaw Darmowe 26.0-35.4 20.5 21.3 [Xlmodel]-[zdjęcia]-[0000] [Xlmodel]-[produkty]-[8888]