10 sztuk/partia Nowy GT30F131 30F131 TO-263 Chipset

Shenzhen Fengshengxin Electronics Co. Ltd jest profesjonalnym zaangażowane w electronic components dostaw firmy, firma, aby " reputacji pierwsze, klient pierwszy " zasady, przez pochwały i zaufanie wielu klientów w kraju i za granicą. w pomocy i wsparcie większości klientów, w ostrej konkurencji na rynku, corporate innowacji, stopniowo rozwija się w wschodzących dziedzinie e-commerce poczyniła wielki rozwój, i ma tworzą zestaw unikalny system zarządzania i eksploatacji. w klienta zarządzanie zarządzanie i sprzedaży, osiągnął automatyki biurowej. informacje o firmie przez Internet, że wielu przewoźnika, układy scalone, aby poradzić sobie z zmieniającego się rynku, w pełni grać do korzyści z wysokiej technologii, w celu zapewnienia wysokiej jakości usług dla naszych klientów.

Tagi: Tanie: 10 sztuk/partia Nowy GT30F131 30F131 TO 263 Chipset, wysokiej jakości 10 sztuk/partia Nowy GT30F131 30F131 TO-263 Chipset, dostawcy Układy Scalone z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Nazwa marki FSXSEMI
Stan Nowy
Pakiet SMD
Rozpraszanie mocy international standard
Napięcie zasilania international standard
Numer modelu GT30F131
Is_customized Tak
Temperatura pracy international standard
Typ IC
Zastosowanie international standard

10 sztuk/partia Nowy GT30F131 30F131 TO-263 Chipset

4737589445907122 Zalecane przez sprzedającego /Szt /Szt /Szt /Szt /Szt /Szt /Szt /Szt /Szt /Szt /Szt /Szt Moduł ten cechy: 1. wszystkie chipy są gwarantowane, aby być nowe importowane klasy przemysłowej żetonów. z długim odległość transmisji do 1000 metrów. 2, withPositive i negatywne 15KV ESDProtection 3, układ hasLimited

Małe zyski, ale szybkie obroty gwarantowana jakość jeśli potrzebujesz więcej skontaktuj się z nami, będziemy dostosować cenę do służyć ci lepiej Porady dla kupujących 1: najpierw upewnij się tha T adres jest prawidłowy 2: przed podpisać na działce, proszę sprawdzić działka jest wypełniony produkt O nas Obiecujemy: * Producenci tylko najlepsze towary konsumpcyjne

* Zupełnie nowy Articolo pochodzą l'immagine * Imballato con, sacchetto di bolla e scatola * Produzione solo i migliori beni di consumo e garantire la massima qualit & agrave; possibile. * Trasporti le merci ai nostri clienti w tutto il mondo con Velocit & agrave; E Precisione * Al fine di garantire che si riceve ordine esente da imposte sull'importazione,

kup Więcej Części. używane dodaj do koszyka Dołożymy Rabat Dla Ciebie. mój Przyjaciel, jeśli Potrzebujesz Chip, Myślę, że Możemy Długoterminowej Współpracy, Mamy Dobrą Jakość Chipy. proszę Mi Wierzyć, jestem Czekamy Na Długoterminowych Relacji Współpracy. Dziękuję. jeśli Potrzebujesz Wiele Rodzajów Części Połączone Dostawy, Mogę Pomóc I Spełnić Twoje Wymagania.