O NAS Obiecujemy: 1: produkcja tylko najlepsze towary konsumpcyjne i zapewnić najwyższą jakość możliwe. 2: dostarczyć towar do naszych klientów na całym świecie z prędkością i precyzją Obsługa klienta Polityka Jesteśmy bardziej niż szczęśliwi, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania, które mają, prosimy o kontakt z 1: zamówienia przetworzone terminowe po weryfikacji płatności. 2: tylko wysyłamy potwierdzonego zamówienia adresów. Twój adres zamówienia MUSI DOPASOWAĆ swój adres Wysyłki. 3: jeśli nie otrzymałeś przesyłki w ciągu 30 dni od płatności, prosimy o kontakt z nami. Będziemy śledzić przesyłki i wrócić do ciebie jak najszybciej z odpowiedzi. Naszym celem jest zadowolenie klienta! 4: ze względu na statusu i różnic czasowych, będziemy wybrać wysyłać twój rzecz od nasz pierwszy dostępnego magazynu dla szybkiej dostawy. Nasze atuty 1: wszyscy jesteśmy własne magazynie, z odpowiedniej podaży 2: jakość produktu osiągnął szereg certyfikacji 3: wspieramy różnych transportu, Hong Kongu i Chiński pakiety pocztowe, EMS. DHL federalny. UPS i TNT, może w pełni zaspokoić różne potrzeby kupującego. I przekonani Będziemy być najlepszym partnerem Opinie Twoje zadowolenie i pozytywna opinia jest dla nas bardzo ważne, proszę zostawić pozytywne i 5 gwiazdek, jeśli są zadowolone z naszych produktów i usług. Jeśli masz jakiekolwiek problemy z naszych produktów lub usług, uprzejmie prosimy o kontakt z nami przed opuszczeniem informacji zwrotnych nagetive. My dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać problem i zapewnić państwu najlepsze usługi dla klientów.

Tagi: Tanie: 10 sztuk/partia CSD19505KCS do 220 CSD19505 TO220 19505KCS 80 V 150A nowy oryginalny, wysokiej jakości 10 sztuk/partia CSD19505KCS do-220 CSD19505 TO220 19505KCS 80 V 150A nowy oryginalny, dostawcy Układy Scalone z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Stan Nowy
Napięcie zasilania International standard
Rozpraszanie mocy International standard
Temperatura pracy International standard
Numer modelu CSD19505KCS
Is_customized Tak
Nazwa marki Si Tai&SH
Typ Regulator napięcia
Zastosowanie Tv
Pakiet TO-220
Unit Type lot (10 pieces/lot)
Package Weight 0.05kg (0.11lb.)
Package Size 13cm x 10cm x 3cm (5.12in x 3.94in x 1.18in)

Zapraszamy do YT elektronika co., ltd gwarancja 1.-90days' gwarancji. . 2.-Jeśli przedmiot jest uszkodzony po otrzymaniu, powinno być w ciągu 7 dni od daty otrzymania do wymiany na nowy (kupujący powinien zwrócić wszystkie oryginalne i nieuszkodzone elementy w re-chodliwym warunku) 3.-dostarczamy bezpłatnej naprawianie usługa w ciągu jednego roku od daty zakupu. przez pierwsze

18805 wspólna notebook chipy nasze Biura i magazynów termin doręczenia przesyłka o zapłacie można dokonać płatności za pośrednictwem powyższych metod płatności. i proszę uprzejmie go załatwić w ciągu 3 dni po złożeniu zamówienia. Stowarzyszenieosa.org będzie weryfikacji płatności w ciągu 24 h; gdy zakończone, my zrealizujemy zamówienie JAK NAJSZYBCIEJ. jeśli

Można bezpośrednio zamówić płatności 1: przed zakupem proszę wyrównanie modele, ponieważ modele są bardziej, firma będzie zapewnić państwu wysokiej jakości usług. 2: sfotografowany, proszę zwrócić tak szybko, jak to możliwe, więc nie opóźnić czas dostawy. 3: podczas odbioru towaru, jeśli okaże się, skontaktuj się z nami, będziemy ci po raz pierwszy. 4: komponenty