Darmowa wysyłka 10 sztuk/partia SSC2S110-TL 2S110 SSC2S110 SOP8.

zapraszamy do
YT elektronika co., ltd
darmowa wysyłka 10 sztuk/partia SSC2S110-TL 2S110 SSC2S110 SOP8. gwarancja
1.-90days' gwarancji. .
2.-Jeśli przedmiot jest uszkodzony po otrzymaniu, powinno być w ciągu 7 dni od daty otrzymania do wymiany na nowy (kupujący powinien zwrócić wszystkie oryginalne i nieuszkodzone elementy w re-chodliwym warunku)
3.-dostarczamy bezpłatnej naprawianie usługa w ciągu jednego roku od daty zakupu. przez pierwsze 1 miesiąc, będziemy płacić jedną stronę koszt wysyłki (od nas do swojej lokalizacji); Po 1 miesięcy od daty zakupu, nabywca musi płacić dwa sposoby wysyłki cost.

Tagi: Tanie: Darmowa wysyłka 10 sztuk/partia SSC2S110 TL 2S110 SSC2S110 SOP8., wysokiej jakości Darmowa wysyłka 10 sztuk/partia SSC2S110-TL 2S110 SSC2S110 SOP8., dostawcy Układy Scalone z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Napięcie zasilania SSC2S110-TL
Zastosowanie Komputer
Temperatura pracy SSC2S110-TL
Stan Nowy
Typ Regulator napięcia
Is_customized Tak
Numer modelu SSC2S110-TL
Rozpraszanie mocy SSC2S110-TL
Pakiet SOP-8

Darmowa wysyłka 10 sztuk/partia SSC2S110-TL 2S110 SSC2S110 SOP8.

Firma sprzedaje na świecie znanych marek komponentów elektronicznych, Układy scalone są mile widziane, aby zadzwonić i porządek! Mam nadzieję, że do współpracy z tobą! Pakiet zapytania zapraszamy do współpracy i konsultacji! Z zasadami uczciwość, Integralności pierwszy jest naszą działalność cele, Nasza szczera postawa służby i niezawodna jakość będzie wygrać zadowolenia i zaufanie,

100% nowy i wysokiej jakości Materiał: elementy elektryczne Kolor: zobacz zdjęcia Chip gospodarstwa punkt: Wysoka wydajność technologia COMS Rocker IC obsługuje wiele form urządzeń do gier, i można je znaleźć w cyfrowy, analogowe tryb konwersji dwie formy z dowolnego urządzenia TURBO wsparcie klawisze funkcyjne i tryb automatyczny i towarzyszy LED miga To obsługuje

Małe zyski, ale szybkie obroty gwarantowana jakość jeśli potrzebujesz więcej skontaktuj się z nami, będziemy dostosować cenę do służyć ci lepiej Porady dla kupujących 1: najpierw upewnij się tha T adres jest prawidłowy 2: przed podpisać na działce, proszę sprawdzić działka jest wypełniony produkt O nas Obiecujemy: * Producenci tylko najlepsze towary konsumpcyjne