nasze Biura i magazynów
termin doręczenia
przesyłka
o zapłacie
można dokonać płatności za pośrednictwem powyższych metod płatności. i proszę uprzejmie go załatwić w ciągu 3 dni po złożeniu zamówienia.
Stowarzyszenieosa.org będzie weryfikacji płatności w ciągu 24 h; gdy zakończone, my zrealizujemy zamówienie JAK NAJSZYBCIEJ.
jeśli twoje zamówienie jest zamknięty ze względów bezpieczeństwa, trzeba złożyć reklamację do Stowarzyszenieosa.org.
refundacji spowodowane przez zamówienia anulowania, zwrot umowy z Mediacji będzie proces natychmiast, a to trwa 7-10 dni roboczych, aby osiągnąć swoje konto.

Tagi: Tanie: 10 sztuk 25Q64JVSIQ W25Q64JVSIQ 25Q64JVSSIQ W25Q64JVSSIQ spo 8 Chipset Nowy oryginalny, wysokiej jakości 10 sztuk 25Q64JVSIQ W25Q64JVSIQ 25Q64JVSSIQ W25Q64JVSSIQ spo-8 Chipset Nowy oryginalny, dostawcy Układy Scalone z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Nazwa marki BXV
Typ Napęd ic