D1780 franczyzowych samochodowe samochodów plug-układ tranzystor

przed złożeniem zamówienia prosimy o potwierdzenie cen i inne szczegóły z NAMI.
jeśli kupisz więcej ilości Prosimy O kontakt z nami.
kup więcej części. używane " Dodaj do koszyka " dołożymy rabat dla ciebie.
Informacje O płatności: 1. akceptujemy Alipay tutaj i tak. jeśli wolisz inne pay sposoby pls o kontakt.
2. tylko wysyłamy potwierdzający adres podany przez Stowarzyszenieosa.org. zanim ty płacisz proszę upewnić się, że adres w Stowarzyszenieosa.org pasuje do adresu chcesz my wysyłać
CŁA i OPŁATY WRĘCZAĆ: 1. Dla wszystkich zamówień klientów we nie pobiera opłaty wręczać nawet 1 sztuk część.

Tagi: Tanie: D1780 franczyzowych samochodowe samochodów plug układ tranzystor, wysokiej jakości D1780 franczyzowych samochodowe samochodów plug-układ tranzystor, dostawcy Układy Scalone z Chin
Rozmiar przesyłki 12cm x 7cm x 9cm (4.72in x 2.76in x 3.54in)
Stan Nowy
Napięcie zasilania Standard