zapraszamy do naszego Sklepu
jeśli kupisz więcej ilość, prosimy o kontakt z nami
dlaczego bezpośrednio wybrać się z nami: 1. Wszystkie towary na sprzedaż są w magazynie, możemy wysłać do ciebie w ciągu 3 dni roboczych. 2. We mają wiele różnych rodzajów towarów (wszystko w jednym sklepie) a ważniejsze, dostaniesz najniższą cenę z wysokiej qanlity. wysyłka i Płatność 1. możemy wysyłać rzeczy na całym world. i byliśmy dostarczane do wielu kraje, np: Itlay, Hiszpanii, Francji, Iran i tak dalej. 1. opłata Shiping jest tanie, możemy wysyłać do ciebie przez DHL, UPS, TNT, EMS, chiny Poczta Lotniczej Poczta. 2. Płatność jest bezpieczny i łatwy, możesz zapłacić mi online używać karty kredytowej (VISA lub Mastercard ) lub inne powrotna Polisa nasza Gwarancja ty Satysfakcja jest dla nas #1 Celem! gwarancja 100% satysfakcji! to jest nasze zobowiązanie, aby upewnić się, że są w 100% zadowolony z zakupu

Tagi: Tanie: Darmowa Wysyłka 100 sztuk/partii MJD340 J340 TO 252 Nowy oryginalny IC W magazynie!, wysokiej jakości Darmowa Wysyłka 100 sztuk/partii MJD340 J340 TO-252 Nowy oryginalny IC W magazynie!, dostawcy Układy Scalone z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 10cm x 4cm (5.91in x 3.94in x 1.57in)
Nazwa marki SZHCKJ
Typ Regulator napięcia
Stan Nowy
Zastosowanie Komputer
Napięcie zasilania International standard
Rozpraszanie mocy International standard
Temperatura pracy International standard
Numer modelu MJD340
Is_customized Tak

Firma sprzedaje na świecie znanych marek komponentów elektronicznych, Układy scalone są mile widziane, aby zadzwonić i porządek! Mam nadzieję, że do współpracy z tobą! Pakiet zapytania zapraszamy do współpracy i konsultacji! Z zasadami uczciwość, Integralności pierwszy jest naszą działalność cele, Nasza szczera postawa służby i niezawodna jakość będzie wygrać zadowolenia i zaufanie,

Małe zyski, ale szybkie obroty gwarantowana jakość jeśli potrzebujesz więcej skontaktuj się z nami, będziemy dostosować cenę do służyć ci lepiej Porady dla kupujących 1: najpierw upewnij się tha T adres jest prawidłowy 2: przed podpisać na działce, proszę sprawdzić działka jest wypełniony produkt O nas Obiecujemy: * Producenci tylko najlepsze towary konsumpcyjne