Jeśli znajdziesz produkty uszkodzony lub brakuje podczas odbioru przesyłki, proszę nie wahaj się skontaktować z nami. Będziemy zawsze dać zadowolony wynik!
Rozmiar: 10*15 cm
Materiał: silikon
Pakowanie: 1 sztuk/partia
Fantastyczna projekt dla zaproszenia/karty/koperty.

Tagi: Tanie: KSCRAFT kwiaty przezroczysty przezroczysty silikon znaczki dla majsterkowiczów Scrapbooking/karta Making/dzieci zabawa materiały dekoracyjne 670, wysokiej jakości KSCRAFT kwiaty przezroczysty przezroczysty silikon znaczki dla majsterkowiczów Scrapbooking/karta Making/dzieci zabawa materiały dekoracyjne 670, dostawcy Znaczki z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Numer modelu 18112601
Wykorzystanie Dekoracji