Rozmiar: 11*16 cm
Materiał: silikon
Pakowanie: 1 sztuk/partia
Fantastyczna projekt dla zaproszenia/karty/koperty.

Tagi: Tanie: Flower Transparent wyczyść znaczki dla majsterkowiczów Scrapbooking/karta Making/dzieci boże narodzenie zabawa materiały dekoracyjne, wysokiej jakości Flower Transparent wyczyść znaczki dla majsterkowiczów Scrapbooking/karta Making/dzieci boże narodzenie zabawa materiały dekoracyjne, dostawcy Znaczki z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 15cm x 15cm (3.94in x 5.91in x 5.91in)
Typ Standardowy znaczek
Wykorzystanie Dekoracji
Materiał Gumy

Jeśli znajdziesz produkty uszkodzony lub brakuje podczas odbioru przesyłki, proszę nie wahaj się skontaktować z nami. Będziemy zawsze dać zadowolony wynik! Rozmiar: 15*15 cm Materiał: silikon Pakowanie: 1 sztuk/partia Fantastyczna projekt dla zaproszenia/karty/koperty.

Snowflake umiera i pieczęć Przejrzyste Znaczek Przezroczysty Silikon Seal DIY scrapbooking stamp album Dekoracyjne znaczek Produkt Pióro: Rozmiar: 14*18 cm wokół Pakowanie: 1 sztuk/partia TORBA OPP W KOPERTA BĄBELKOWA

Modname ckeditor = tylko Dla Ciebie Z Miłością Transparent Wyczyść Stemple dla Silikonowe Album Scrapbooking Papier DIY Dokonywanie Rzemiosło Dekoracji

Proszę zwrócić uwagę: Dearfriends, Ze Względu Na pomiarze ręcznym, nie może być od 1 do 2 cm błędu wymiarowej ze względu na długi czas transportu, towary mogą zostać uszkodzone podczas transportu, jeśli elementy są uszkodzone, prosimy o natychmiastowy kontakt, a następnie wystawić opinię, dziękuję za wyrozumiałość, będziemy zawsze daje zadowolony wynik! 15445045994026597