Niestandardowa farba podejmowania usługi 12*12 cal grubości 15.8mm

1. cięcie kostką Scrapbooking: stal zasada die pakowane w przypadkach.
2. 16mm grubości die fit sizzix maszyn
3. skrzynki drewniane stal zasada die: dla rozmiary nie większy niż 150*220mm-12mm woodenboard ostrza z czarnym obudowane baccked;
4. Wooden stal zasada die: Dla rozmiary ponad 150*220mm, 15.9mm ostrze w oparciu o 12mm deska drewniana.
5. materiały Cięcia: karty, papier, folia, tkaniny, skóra, tkaniny, magnesy, arkusze PCV
6. Pakowanie: opp/karton
7. Usage: scrapbooking, karta making, quliting, papier rzemiosła, tkaniny rzemiosło

Tagi: Tanie: Niestandardowa farba podejmowania usługi 12*12 cal grubości 15.8mm, wysokiej jakości Niestandardowa farba podejmowania usługi 12*12 cal grubości 15.8mm, dostawcy Cięcia Umiera z Chin