Ilość: 1 pc Materiał: gumy Krzemowej Kolor: przezroczysty Rozmiar (w przybliżeniu): 14*18 cm Konwersji: 1 cm = 0.39 cal/1 cal = 2.54 cm Może 0.1-0.2 cm różni się ze względu na pomiarze ręcznym -- Przyjazne dla środowiska materiał krzemu -- It mogą być organizowane i uporządkowane na znaczek bloki w praktycznie nieograniczone twórcze kombinacje -- Trwałe znaczki zapewnić crisply wybity obrazy za każdym razem i nie będzie żółty z wiek
-Idealny do dodawania charakterystyczny wybity upiększeń do handmade księga gości, samochody, album, invatation, zdjęcia i tak dalej

Tagi: Tanie: JASNE ZNACZEK niedźwiedź DIY Księga Gości album Karty papieru rzemiosła silicon rubber roller przejrzyste znaczki W705, wysokiej jakości JASNE ZNACZEK niedźwiedź DIY Księga Gości album Karty papieru rzemiosła silicon rubber roller przejrzyste znaczki W705, dostawcy Znaczki z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Standardowy znaczek
Wykorzystanie Dekoracji
Materiał Gumy

100% nowy i wysokiej jakości. Cechy: Wykonane z materiału silikonowego, zdrowe i nie stymulują skórę. Wielokrotnego użytku i trwałe przyjazne wyczyść znaczki. Idealny dla karty wakacyjne i scrapbooking, jak również jako prezent tagi. Miękkie i elastyczne tekstury, dobry wybór dla domu DIY. Dokonywania unikalny i na wyjątkowy prezent dla twojego drodzy przyjaciele, przynieść

Jeśli znajdziesz produkty uszkodzony lub brakuje podczas odbioru przesyłki, proszę nie wahaj się skontaktować z nami. Będziemy zawsze dać zadowolony wynik! Rozmiar: 15*15 cm Materiał: silikon Pakowanie: 1 sztuk/partia Fantastyczna projekt dla zaproszenia/karty/koperty.

250 sztuk/partia Nie Powtórzyć Football Znaczki pocztowe Z Stempla Pocztowego, World Cup football znaczek, do Kolekcji Prezenty Zauważ: Wszystkie są prawdziwe i używane znaczki pocztowe z stempla pocztowego. Są one różne od siebie. Każdy pakiet nie będzie dokładnie taki sam jak dla odniesienia, ale jakość jest w następujący sposób: