Cechy:
Cięcia papieru tkaniny i wiele więcej
Wysokiej jakości cienki metal cięcia dies wykonane z 100% stali
Działa w większości głównych marek die maszyny do cięcia
Dane techniczne:
Kolor: Light Grey
Przybliżona rozmiar: 10*6.8 Cm
Ilość: 4 2szt/lot
Materiał: stal węglowa
Zauważ:
To jest fantastyczne projekt dla zaproszenia, karty i koperty.
Uwaga 1: z powodu różnych partii produkcyjnych, nie może być 1-2mm odchylenia dla przedmiotów.

Tagi: Tanie: DiyArts 4 sztuk/partia cięcia metalu umiera Scrapbooking dla karty dokonywanie DIY tłoczenie cięć nowy rzemiosła różne samoloty Element, wysokiej jakości DiyArts 4 sztuk/partia cięcia metalu umiera Scrapbooking dla karty dokonywanie DIY tłoczenie cięć nowy rzemiosła różne samoloty Element, dostawcy Cięcia Umiera z Chin
Typ jednostki lot (6 Opakowania/lot)
Rozmiar przesyłki 10cm x 7cm x 1cm (3.94in x 2.76in x 0.39in)
Kolor cutting dies
Nazwa marki DiyArts
Numer modelu DMGC1383
Typ wzoru Element
Type Metal Cutting Dies
Approximate size. 10*6.8 cm
Quantity 4 Pcs/lot
Material Carbon Steel
Usage Method Applicable to All Machines
Use For Scrapbooking

YaMinSanNiO kwiat ramki metalowe cięcia umiera Scrapbooking dokonywanie Album tłoczenie rzemiosła Die Cut nowy rzemiosła cięcia umiera Cechy: Cięcia papieru tkaniny i wiele więcej Wysokiej jakości cienki metal cięcia dies wykonane z 100% stali Działa w większości głównych marek die maszyny do cięcia Dane techniczne: Kolor: srebrny Rozmiar: 111*135mm Ilość:

100% nowy i wysokiej jakości cechy: ten umiera szablon szablon jest wykonana ze stali węglowej można użyć tego die, aby stworzyć niesamowite kształty z ulubionych kartony i papieru, dzięki czemu swoje karty i księga gości projekty, aby być zupełnie wyjątkowy dobry prezent dla swoich dzieci, aby pielęgnować swoich hands-on zdolność twój self-made prezent będzie wielką niespodziankę

Uwaga: Dearfriends, z powodu ręcznego pomiaru, nie może być 1 do 2 cm wymiarowa błąd Ze względu na długi czas transportu, towar może być uszkodzony podczas transportu, jeśli elementy są uszkodzone, prosimy o natychmiastowy kontakt, a następnie zostawić informacje, dziękuję za zrozumienie, zawsze będziemy dać zadowolony wynik!

Przyjaciela! Proszę zapoznać się z naszą opis ostrożnie. Nasze produkty są w 100% nowy. Die mogą być cięte z karton, papier pakowy, filcu, skóry, tworzyw sztucznych, etc. Możemy dostosować formy, masowej produkcji, handlu detalicznego i hurtowego. Zapytaj przyjaciół, aby sprawdzić, czy formy rozmiar jest dostępny na zakup przed zakupem formy nie rozumiesz, skontaktuj się z