Stamp rozmiar: 11*16 cm Materiał: silikon Pakowanie: 1 sztuk/partia Fantastyczna projekt dla zaproszenia/karty/koperty.

Tagi: Tanie: NOWY słoń Przezroczysty Przezroczysty Silikon Pieczęć/Uszczelnienie dla MAJSTERKOWICZÓW scrapbooking/album Dekoracyjne jasne znaczek, wysokiej jakości NOWY słoń Przezroczysty Przezroczysty Silikon Pieczęć/Uszczelnienie dla MAJSTERKOWICZÓW scrapbooking/album Dekoracyjne jasne znaczek, dostawcy Znaczki z Chin
Rozmiar przesyłki 11cm x 16cm x 1cm (4.33in x 6.30in x 0.39in)
Kolor only stamp, only die
Numer modelu 23456
Nazwa marki DINGFUHI
Wykorzystanie Dekoracji
Typ Standardowy znaczek
Materiał Gumy

Promocje CCINEE Jeden Arkusz Przezroczyste Znaczek Kreatywny Zestaw Koronki Kwiatów Dekoracyjne Silikonowe Jasne Zwyczaj Znaczek Znaczek Albumu fotograficznego pakiet Obejmuje 1 SZTUK/PARTIA Przejrzyste Stamp (jako Obraz) rozmiar 16 cm X 12 cm/6.3x4.7 cala funkcja to może wydrukowane poprawnie wykorzystywane Do 1 Idealny do dodawania charakterystyczny wybity ozdoby do handmade kartki,

100% Nowy i wysokiej jakości materiał: Silikon kolor: Jasne konwersji: 1 cm = 0.39 inch/1 cal = 2.54 cm Zawartość opakowania: 1 Arkuszy (Bez sprzedaży detalicznej box) zauważyć: 1. różnica Ze Względu na światło i na ekranie, rzecz jest kolor może się nieznacznie różnić od tego na zdjęciach. 2. Please pozwalają 0.5-1 cm różnice ze względu na pomiarze ręcznym.