Stamp rozmiar: 11x16 cm
Materiał: silikon
Pakowanie: 1 sztuk/partia
Fantastyczna projekt dla zaproszenia/karty/koperty

Tagi: Tanie: List Jasne Znaczek dla Scrapbooking Przezroczysty Silicone Rubber DIY Photo Album Decor Y13, wysokiej jakości List Jasne Znaczek dla Scrapbooking Przezroczysty Silicone Rubber DIY Photo Album Decor Y13, dostawcy Znaczki z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Nazwa marki lianshangmei
Typ Standardowy znaczek
Wykorzystanie Dekoracji
Materiał Gumy

Jeśli znajdziesz produkty uszkodzony lub brakuje podczas odbioru przesyłki, proszę nie wahaj się skontaktować z nami. Będziemy zawsze dać zadowolony wynik! Rozmiar: 15*15 cm Materiał: silikon Pakowanie: 1 sztuk/partia Fantastyczna projekt dla zaproszenia/karty/koperty.

250 sztuk/partia Nie Powtórzyć Football Znaczki pocztowe Z Stempla Pocztowego, World Cup football znaczek, do Kolekcji Prezenty Zauważ: Wszystkie są prawdziwe i używane znaczki pocztowe z stempla pocztowego. Są one różne od siebie. Każdy pakiet nie będzie dokładnie taki sam jak dla odniesienia, ale jakość jest w następujący sposób:

Jeśli znajdziesz produkty uszkodzony lub brakuje podczas odbioru przesyłki, proszę nie wahaj się skontaktować z nami. Będziemy zawsze daje Zadowolony wynik! Instrukcja pomiar ma 1-2 cm błąd Mat Pakowanie: 1 sztuk/partia Fantastyczna projekt dla zaproszenia/karty/koperty. 16492880575297785 Nowy wzór