DIY Scrapbooking Jasne Przezroczysty Uszczelki silikonowe Znaczek Albumu Zdjęcia Karty Prezenty wystrój
Cechy:
Produkt jest powieść i niepowtarzalny.
Wykonane z zdrowe, trwałe organosilicon materiałów, które nie stymulują skórę.
Uszczelniającego model jest miękka i elastyczna, który jest najlepszy wybór dla domu DIY.
Dane techniczne:
Nazwa: przezroczysty seal
Materiał: żel krzemionkowy
Kolor: jak pokazano
Rozmiar: 16*11 cm/6.3*4.33 "(pomiar ręczny, nie może być jakiś błąd)
Zastosowanie:
Przezroczysty seal składa się z różnych kombinacji typu kwiat, wklej go w lekko twardy towarów, farby drukarskiej, i drukowane na potrzebne papieru, a następnie będzie mieć własne chciał grafiki;

Tagi: Tanie: Przezroczysty Przezroczysty Silikon Znaczki Uszczelnienie dla MAJSTERKOWICZÓW Scrapbooking Album Papieru Rzemiosła Dekoracyjne Tłoczenie Pieczęć Blachy, wysokiej jakości Przezroczysty Przezroczysty Silikon Znaczki Uszczelnienie dla MAJSTERKOWICZÓW Scrapbooking Album Papieru Rzemiosła Dekoracyjne Tłoczenie Pieczęć Blachy, dostawcy Znaczki z Chin
Rozmiar przesyłki 17cm x 11cm x 17cm (6.69in x 4.33in x 6.69in)
Nazwa marki VAKIND
Numer modelu Silicone Seal
Typ Standardowy znaczek
Wykorzystanie Dekoracji
Materiał silica gel

100% nowy i wysokiej jakości. Cechy: Wykonane z materiału silikonowego, zdrowe i nie stymulują skórę. Wielokrotnego użytku i trwałe przyjazne wyczyść znaczki. Idealny dla karty wakacyjne i scrapbooking, jak również jako prezent tagi. Miękkie i elastyczne tekstury, dobry wybór dla domu DIY. Dokonywania unikalny i na wyjątkowy prezent dla twojego drodzy przyjaciele, przynieść

Promocje CCINEE Jeden Arkusz Przezroczyste Znaczek Kreatywny Zestaw Koronki Kwiatów Dekoracyjne Silikonowe Jasne Zwyczaj Znaczek Znaczek Albumu fotograficznego pakiet Obejmuje 1 SZTUK/PARTIA Przejrzyste Stamp (jako Obraz) rozmiar 16 cm X 12 cm/6.3x4.7 cala funkcja to może wydrukowane poprawnie wykorzystywane Do 1 Idealny do dodawania charakterystyczny wybity ozdoby do handmade kartki,

Jeśli znajdziesz produkty uszkodzony lub brakuje podczas odbioru przesyłki, proszę nie wahaj się skontaktować z nami. Będziemy zawsze dać zadowolony wynik! Rozmiar: 15*15 cm Materiał: silikon Pakowanie: 1 sztuk/partia Fantastyczna projekt dla zaproszenia/karty/koperty.

250 sztuk/partia Nie Powtórzyć Football Znaczki pocztowe Z Stempla Pocztowego, World Cup football znaczek, do Kolekcji Prezenty Zauważ: Wszystkie są prawdziwe i używane znaczki pocztowe z stempla pocztowego. Są one różne od siebie. Każdy pakiet nie będzie dokładnie taki sam jak dla odniesienia, ale jakość jest w następujący sposób: