Specyfikacja:
Waga (ok.): 620g
Wysokiej jakości
Łatwy w instalacji
Do wiertarki ręcznej zmiennej szlifierka kątowa
Pakiet zawiera:
1x wydłużony cięcia siedzenia
1x ochrony maska
1x korbowód
2x klucz
N Waga:
Proszę pozwolić drobne błąd ze względu na pomiarze ręcznym.
Ze względu na różnicę między różnymi monitorami, obraz może nie odzwierciedlać rzeczywisty kolor rzecz.
Płatności
Wspieramy następujące metody płatności. Wszystkie płatności wykonane na Stowarzyszenieosa.org są przetwarzane przez Alipay.

Tagi: Tanie: Szlifierka kątowa akcesoria wydłużony cięcia wsparcie + 2 klucz + pokrywa ochronna nowy, wysokiej jakości Szlifierka kątowa akcesoria wydłużony cięcia wsparcie + 2 klucz + pokrywa ochronna nowy, dostawcy Elektronarzędzia Akcesoria z Chin
Rozmiar przesyłki 23cm x 15cm x 10cm (9.06in x 5.91in x 3.94in)
Diy akcesoria Maszyny do obróbki drewna
Numer modelu OSSIEAO Angle Grinder Accessories